Facebook Pixel Μίτσελ: «Προσπαθούμε να το διορθώσουμε...»
| 2013-04-14 23:07:00

Μίτσελ: «Προσπαθούμε να το διορθώσουμε...»

Μίτσελ: «Προσπαθούμε να το διορθώσουμε...»

Ο Μίτσελ εξέφρασε την άποψη ότι γίνεται προσπάθεια στον Ολυμπιακό για να διορθώσει την εικόνα και τα αποτελέσματα σε μεγάλα παιχνίδια, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε για αυτόν ο Βονόρτας.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε:

Για τις «κατηγορίες» του Γιάννη Βονόρτα προς εκείνον: «Εκείνος το είπε. Εγώ γιατί να σχολιάσω;»

Για το εάν θα γύριζε τον χρόνο πίσω και το τι θα άλλαζε και το κατά πόσον έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού: «Όχι δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν είναι το παιχνίδι που επιθυμούσα να είναι. Μας έλειπε η συνέχεια. Το βάθος και η ένταση. Να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω δεν επιτρέπεται στους τεχνικούς. Είναι πολύ πιο εύκολο να κριτικάρεις ένα ματς παρά να το προπονείς. Το ίδιο γίνεται και μένα. Είναι αλήθεια πως δεν βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε και τα πράγματα δεν μας πήγαν όπως θέλαμε».

Για τα παιχνίδια με την Λεβάντε και τα ντέρμπι: «Όπως πολύ σωστά σημειώνετε πάντα είναι φταίξιμο του προπονητή. Πάντα αυτός είναι υπεύθυνος για την ομάδα».

Για το σκεπτικό του για τον καταρτισμό της μεσαίας γραμμής: «Πολλές φορές έχω βάλει τον Μασάντο και το σχολιάζεται για τον αντίθετο λόγο. Είναι δύσκολο για έναν προπονητή το να λειτουργεί γιατί κριτικάρεται για κάθε επιλογή του. Εάν έβαζα τον Ιμπαγάσα στο ματς θα λέγατε κάτι άλλο».

Για την πίεση προς τους παίκτες: «Είναι αλήθεια πως οι παίκτες έχουν εισπράξει αρκετή πίεση. Για να παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα δεν αρκεί η μεγάλη ποιότητα αλλά θα πρέπει να μάθεις να αντέχεις και στην πίεση. Θέλω να συμπληρώσω κάτι. Είναι μία κατάσταση που θέλουμε να αλλάξουμε. Θέλουμε να το διορθώσουμε όλο αυτό. Συνέβαινε και πριν έρθω εγώ στην ομάδα. Απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε».

Για το εάν ο Ολυμπιακός εν τέλει έχει τόσες πολλές δυνατότητες, του λείπει κάτι ή του λείπουν πολλά: «Ναι προφανώς λείπει κάτι. Εμείς πολύ καιρό προετοιμάζουμε τον τελικό του Κυπέλλου. Αυτό θέλουμε. Σήμερα ήταν τελική πρόβα, Να μην επαναπαυθούμε. Το μυαλό μας θα πρέπει να το έχουμε στο Κύπελλο. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τον τελικό του Κυπέλλου που περνάει μέσα από τον ημιτελικό. Σχετικά με την περασμένη εβδομάδα χρησιμοποιήσαμε τον Μασάντο που ήταν ο καλύτερος στον χειρισμό της μπάλας όπως λέτε εσείς αλλά δεν είχε καλή μέρα όμως».

Για τον Μήτρογλου και το εάν τον έχει αδικήσει:«Είναι σίγουρο ότι έχουμε αδικήσει όλους τους παίκτες που δεν παίζουν βασικοί. Και αυτό διότι όλοι τους δουλεύουν και όλοι αξίζουν μία ευκαιρία. Ο Μήτρογλου μας έχει χαρίσει επτά βαθμούς αλλά και ο Τζιμπούρ δεν μας έχει χαρίσει λίγους».

Για τα άκρα του Ολυμπιακού: «Σας διαβεβαιώνω πως είναι πολύ δύσκολο είναι να είσαι προπονητής. Κάποιος θέλει τον Μασάντο. Κάποιος άλλος όχι. Κάτι που τόνισα ιδιαίτερα στον Αμπντούν στο ματς είναι να βγαίνει γρήγορα και να περνάει στην αντίπαλη περιοχή. Είπα σε Γκρέκο και Μανιάτη να είναι πάντα έτοιμοι για θέση για σουτ. Ποτέ δεν είναι εύκολο. Δεν γίνεται κάτι στον αγώνα επειδή το λες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags