Facebook Pixel Με το ζόρι 19άδα ο Βονόρτας!
| 2013-04-20 20:55:00

Με το ζόρι 19άδα ο Βονόρτας!

Με το ζόρι 19άδα ο Βονόρτας!

Oύτε λίγο, ούτε πολύ με... 13 απουσίες, αλλες σημαντικές, αλλες λιγότερο, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ματς φινάλε της σεζόν με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ!

Ο λόγος για τους Ταμπάκη, Κοτσόλη, Μαυρία, Κουίνσι, Φουρλάνο, Φορναρόλι, Σεϊταρίδη, Μαρίνο, Κουσίδη, Δώνη, Μαρινάκη και οι τιμωρημένοι Ζέκα και Πίντο, που έτσι κι αλλιώς δεν ήταν διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τη Βέροια!

Στην προπόνηση του Σάββατου (20/4) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες και δίτερμα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Ζέκα και Μαυρίας, που δεν θα βρίσκονται στην αποστολή, ενώ δεν προπονήθηκαν ο Φουρλάνος λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο του δεξιού του ποδιού και οι Κουίνσι, Φορναρόλι λόγω ενοχλήσεων αμφότεροι στο δικέφαλο του δεξιού τους ποδιού.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω σφιξίματος στην αριστερή γάμπα. Με ειδική άδεια απουσίασε ο Μαρίνος.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γιάννης Βονόρτας αυτή θ΄ αποτελείται από τους Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, Σπυρόπουλο δεξιά στην άμυνα, Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλο στα στόπερ και Χουχούμη αριστερά. Βιτόλο και Σο θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, ενώ Καζιγιάμα, Ντίνας και Μπαρμπαρούσης ή Σισοκό θ΄ αποτελούν τα «στηρίγματα» του Φιγκερόα.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags