Facebook Pixel Θα παραμείνουν Δέλλας και παίκτες;
| 2013-04-23 11:11:00

Θα παραμείνουν Δέλλας και παίκτες;

Θα παραμείνουν Δέλλας και παίκτες;

Οι δραματικές στιγμές που ακολούθησαν την ήττα στο Περιστέρι, οι τραγικές εικόνες που βιώνει εδώ και μήνες η ΑΕΚ είναι εύλογο πως έχουν κάνει δύσκολη τη ζωή όλων.

Κανείς δεν αισθάνεται χαρούμενος δουλεύοντας υπό αυτές τις συνθήκες, ουδείς ενθουσιάζεται από τη σεζόν που έκανε με τη φανέλα της Ενωσης. Ακόμα κι έτσι όμως, έστω κι αν η ΑΕΚ βρίσκεται στα όρια της απόλυτης απαξίωσης, παραμένει τεράστιο μέγεθος. Τόσο δυνατό, τόσο σπουδαίο, που μπορεί να προσελκύει ακόμα γύρω της πολύ κόσμο.

Μπορεί χθες τα Σπάτα να έμοιαζαν με ερημωμένο τοπίο λόγω του διήμερου ρεπό που παραχώρησε ο Τραϊανός Δέλλας, αλλά στις κατ' ιδίαν επαφές φαινόταν η διάθεση που αναπτύσσεται. Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στη Β' Εθνική, να είναι αβέβαιο το μέλλον της, αλλά παραμένει ελκυστική προοπτική. Φεύγοντας από το Περιστέρι ακόμα, στις κουβέντες πολλών «κιτρινόμαυρων» υπήρχε η διάθεση να μην αποχαιρετήσουν. Να μείνουν στην ομάδα, να είναι εκεί και στα δύσκολα.

«Αν υπάρχει προοπτική, και ποιος δεν θέλει να μείνει στην ΑΕΚ και να στηρίξει την αναγέννησή της;» είναι η χαρακτηριστική ατάκα που λεγόταν από παίκτες της Ενωσης, διότι, για αρκετούς εξ αυτών, υπάρχει ταλέντο και προοπτική. Εδειξαν πως έγιναν κομμάτι της ομάδας, θέλουν να επιστρέψουν και να κερδίσουν όσα δεν μπόρεσαν τη φετινή περίοδο.

Στην ίδια λογική κινείται και ο Τραϊανός Δέλλας. Οπως φρόντισε να κάνει σαφές από τα πρώτα λεπτά της τραγωδίας στο Περιστέρι, δεν έχει καμία πρόθεση να πηδήξει από το καράβι. Θέλει να μιλήσει, θέλει να συμβάλει να βρεθούν λύσεις, για να σταθεί η ΑΕΚ στα πόδια της. Και από τη στιγμή που αποφάσισε να μπει στον χορό, δεν επιθυμεί να βγει από τη διαδικασία τόσο εύκολα.

Αυτό που έλεγε στους συνεργάτες του είναι πως πλέον νιώθει «τύψεις» για το ό,τι αρνήθηκε τον περασμένο Οκτώβρη την πρόταση για να αναλάβει τότε την τεχνική ηγεσία. Αν είχε απαντήσει θετικά, ίσως τα πράγματα να είχαν κυλήσει διαφορετικά. Να είχε προλάβει να δώσει στην ομάδα τη σφραγίδα του, να είχε συμβάλει ώστε η ΑΕΚ να κερδίσει αγωνιστικά την παραμονή της.

Βέβαια, τόσο για τον Δέλλα όσο και για τους παίκτες, αρμόδια να κρίνει θα είναι η επόμενη διοίκηση. Αυτή θα αποφασίσει με ποιο τρόπο θα πορευθεί, σε ποιον προπονητή θα αναθέσει τα κλειδιά για την αναδημιουργία της ΑΕΚ και σε ποιους παίκτες θα εμπιστευθεί τη φανέλα της. Ολα αυτά συγκαταλέγονται στα κρίσιμα γεγονότα που πρόκειται να εξελιχθούν στην Ενωση τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags