Facebook Pixel Είναι άδικο και λάθος!
| 2013-04-23 22:15:00

Είναι άδικο και λάθος!

Είναι άδικο και λάθος!

O Hρακλής Αντύπας θεωρεί λανθασμένη την αντιμετώπιση που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχετικά με την δήλωση που έκανε για τα... 100 κοπρόσκυλα!


Ντόρος έγινε και πάλι με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη. Για την ακρίβεια, μία φράση του προέδρου του Ολυμπιακού ενόχλησε και έγινε θέμα συζήτησης στα γνωστά σε όλους μας πλέον, social media. «Τα 100 κοπρόσκυλα» ήταν αυτά που ενόχλησαν, αλλά πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι ο χαρακτηρισμός αυτός δεν πήγαινε στους φίλους της ομάδας.

Γιατί δεν είναι και λίγοι αυτοί που την… άκουσαν στραβά την δήλωση και την συνδύασαν με την πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ περί αχαριστίας. Είναι άδικο και λάθος να μπαίνουν στο ίδιο… τσουβάλι οι δύο δηλώσεις. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και οι συνεργάτες του, θεωρούν, εκτιμούν, πιστεύουν ότι οι επιθέσεις που δέχεται η ΠΑΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προέρχονται από άτομα που λειτουργούν με συγκεκριμένη υπηρεσία.

Μάλιστα έγινε και η απαραίτητη διευκρίνηση, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, αλλά τελικά υπήρξαν. ΑΝ το σκεπτικό της διοίκησης είναι λανθασμένο, όσον αφορά αυτούς που χρησιμοποιούν το Facebook ή το Twitter, αυτό είναι μια άλλη και εντελώς διαφορετική ιστορία – κουβέντα.

Διαβάστε το υπόλοιπο σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags