Facebook Pixel «Τρέλα» Ζιοβάνι και στην Πάτρα!
| 2013-04-24 21:02:00

«Τρέλα» Ζιοβάνι και στην Πάτρα!

«Τρέλα» Ζιοβάνι και στην Πάτρα!

«Χαλασμός» και στην Πάτρα για Ζιοβάνι! Περίπου 400 άτομα γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων βιβλιοπωλείου της πόλης για να δείξουν την αγάπη τους προς τον Βραζιλιάνο.

Το βιβλιοπωλείο Discover και οι εκδόσεις MVPublications παρουσίασαν την Τετάρτη στην Πάτρα την αυτοβιογραφία του Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα «Ζιοβάνι, ο Θρύλος, η Αυτοβιογραφία μου». Η εκδήλωση έγινε σε χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου που είναι σαν αμφιθέατρο και ο οποίος γέμισε από κόσμο. Πάνω από 350 άτομα έδωσαν το παρών για να ακούσουν τον Ζιοβάνι να μιλάει. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Βραζιλιάνος άσος μιλώντας σε κανάλι της Πάτρας επισήμανε ότι έγραψε αυτό το βιβλίο προκειμένου ο κόσμος  «να μάθει τον άνθρωπο Ζιοβάνι και το ποιος πραγματικά είμαι εγώ».
 
Για το βιβλίο επρόκειτο να μιλήσουν ο χειρούργος Δημήτρης Κωστακιώτης και ο δικηγόρος Γιώργος Ιατρού. Ο Ζιοβάνι μίλησε για το βιβλίο του, ήρθε σε επαφή με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου. Η Πάτρα αποτελεί τον τελευταίο επαρχιακό σταθμό του μεγάλου άσου για την αυτοβιογραφία του. Την Πέμπτη ο Ζιοβάνι θα υπογράψει βιβλία του σε κατάστημα της Robe Di Kappa στον Πειραιά (Τσαμαδού 30 από τις 7 το απόγευμα και μετά) ενώ το ίδιο θα γίνει και στο περιθώριο της συμμετοχής του σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με ομάδα του Αιγάλεω (που θα γίνει την ίδια μέρα). Την Παρασκευή θα αναχωρήσει για την χώρα του αφού πρώτα μιλήσει ξανά και με την διοίκηση του Ολυμπιακού και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags