Facebook Pixel Προβάδισμα για Τσέλσι και "Φενέρ"
Ποδόσφαιρο
| 2013-04-26 00:05:00

Προβάδισμα για Τσέλσι και "Φενέρ"

Προβάδισμα για Τσέλσι και "Φενέρ"

Με το γκολ του Νταβίντ Λουίζ στις καθυστερήσεις η Τσέλσι νίκησε 2-1 στη Βασιλεία στον πρώτο ημιτελικό του Europa League, ενώ η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 1-0 της Μπενφίκα και πήρε βραχεία κεφαλή ενόψει της ρεβάνς στο "Ντα Λουζ"

Oι "μπλε" πήραν τη νίκη με τον Νταβίντ Λουίζ να σκοράρει απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 94', ενώ η Βασιλεία είχε ισοφαρίσει στο 87' με ανύπαρκτο πέναλτι (σκόρερ ο Σερ), απαντώντας στο γκολ του Βίκτορ Μόουζες από το 12', ενώ δοκάρι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου είχαν οι Στόκερ και Τόρες.

Στην Κωνσταντινούπολη η Φενέρμπαχτσε έκανε εξαιρετική εμφάνιση και λυτρώθηκε με το γκολ του Εγκεμέν Κορκμάζ στο 72', με κοντινή κεφαλιά, αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Το δοκάρι ήταν... εφιάλτης μέχρι τότε για τους Τούρκους, καθώς είχαν τρία δοκάρια μέχρι τότε, σε κεφαλιά του Μουσά Σο, σε πλασέ του Ντιρκ΄Κάιτ και ενδιάμεσα με πέναλτι του Κρίστιαν Μπαρόνι.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αστόχησε στο πέναλτι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (στην ρίζα του δεξιού δοκαριού η μπάλα και άουτ) και εν συνεχεία με την λήξη του ημιχρόνου ξέσπασε σε κλάματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags