Facebook Pixel Στόχος, το τέλος του Σαρρή!
| 2013-04-26 11:30:00

Στόχος, το τέλος του Σαρρή!

Στόχος, το τέλος του Σαρρή!

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει στον sportdog για τον ορισμό του Ηλία Σπάθα στο Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ και για τον κίνδυνο να τιναχτεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου στον αέρα! 

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Πλάκα σπάει η ΚΕΔ και η ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα ο αυριανός ημιτελικός.

Δεν λέω πως ο Σπάθας πάει να σφάξει τον ΠΑΟΚ, δε λέω πως ο Σωτηρόπουλος δεν θα σταματήσει να κόβει τους παίκτες του πίσω από τη σέντρα. Λέω πως οι επιλογές της ΚΕΔ, δημιουργούν προδιάθεση στον κόσμο ο οποίος θα πάει αν μη τι άλλο προβληματισμένος στο γήπεδο.

Βέβαια το τυράκι μπήκε στη φάκα και το βλέπουμε όλοι. Άρα άμα το τσιμπήσουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Η ΚΕΔ, η ΕΠΟ δηλαδή, το υποκατάστημα του Ολυμπιακού ανοιχτά πλέον, μας στέλνει το μήνυμα πως πρέπει να ασχοληθούμε και με αυτούς σοβαρά. Καλή η οργάνωση, το Vis Track, το ατομικό τζακούζι και το νέο πούλμαν της ομάδας, αλλά με αυτούς εδώ θα πρέπει να τελειώνουμε.

Σήμερα αναμένω το αν θα αντιδράσει ο Σαββίδης. Και τι να κάνει θα μου πει κάποιος. Πολλά μπορεί να κάνει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα τα κάνει όλα αυτός. Έχουμε μια ηλίθια νοοτροπία σαν λαός, που περιμένουμε από έναν να κάνει τα πάντα. Σε αυτή την περίπτωση ο Σαββίδης καλείται να κάνει αυτό που μπορεί. Αλλά γενικά, ο καθένας ατομικά θα πρέπει να φροντίσει να κάνει αυτό που μπορεί. Δεν είναι σωστό να επαναπαύεσαι στη δυναμική του ενός, γιατί αν αυτός ήθελε να ποντάρει μόνο στον εαυτό του, δεν θα έπαιρνε τον ΠΑΟΚ αλλά καμιά άλλη επιχείρηση να χει και το κεφάλι του ήσυχο.

Για τον Σαρρή τι να πεις. Μου αράδιασε την Dream Team του στον πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν. Αν το δω επαγγελματικά, συνεχίζει να βρίσκεται απέναντί μου θέτοντας σε κίνδυνο το προϊόν που με τρέφει.

Αν το δω οπαδικά, θίγει τον εγωισμό μου σε βαθμό τέτοιο που τον τοποθετώ στην άκρη του μυαλού μου και περιμένω. Και σκέφτομαι πώς αυτός ο τύπος θα εξαφανιστεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γενικές συνελεύσεις έρχονται στην ΕΠΟ, εκλογές μετά θα βρω τον τρόπο να ελέγξω αυτούς τους γενίτσαρους που τον ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές.

Για να μη ξεχνιόμαστε, οι εκλογές πήγαν στον Σαρρή, λόγω των ενώσεων της Βορείου Ελλάδος. Και αυτές, υπάρχει τρόπος να ελεγχθούν και μάλιστα άμεσα.

Εννοείται πως όλη αυτή η κουβέντα δεν θα πρέπει να αγγίξει το αγωνιστικό τμήμα. Καμία σφαγή δεν είναι δεδομένη. Η ομάδα θα μπει να κάνει το παιχνίδι της και να τιμήσει τον ρόλο του φαβορί.

Εγώ επιμένω πως οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές στον αγώνα, ποτέ δεν κερδίσαμε εύκολα τον Αστέρα, αλλά θα πρέπει να βρούμε καθαρό μυαλό και να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις που θα μας δοθούν.

Οι φανέλες δεν παίζουν από μόνες τους μπάλα και ο Αστέρας είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που στήθηκε μεθοδικά και με υπομονή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags