Facebook Pixel "Αν ασχοληθούμε με τον Σπάθα, θα αποκλειστούμε"!
| 2013-04-26 13:43:00

"Αν ασχοληθούμε με τον Σπάθα, θα αποκλειστούμε"!

"Αν ασχοληθούμε με τον Σπάθα, θα αποκλειστούμε"!

Ξεκάθαρος ο Κώστας Κατσουράνης στο περιθώριο της βράβευσής του για τον τίτλο του MVP της 30ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το αν με αυτό το βραβείο "στέλνει" μήνυμα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Θεωρώ πως δεν είναι κάτι προσωπικό. Ολη η ομάδα έχει καλά αποτελέσματα. Ακόμη και σε ματς που δεν παίζει καλά. Το σημαντικό είναι η ομάδα να παίρνει αυτό που θέλει".

Για το αν από εδώ και πέρα θα κριθεί η χρονιά: "Τώρα κρίνονται όλα... Υπάρχουν κάποια ματς που είναι πιο σηματικά που αυτά κρίνουν τους κόπους μιας χρονιάς".

Για την κλήρωση των πλέι οφ: "Δεν έχω σκεφτεί καν τα πλέι οφ. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είμαστε. Εγώ σκέφτομαι μόνο το ματς του Σαββάτου".

Για το ότι εδώ και πολύ καιρό ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος και το ότι "πάει" στη Τρίπολη για δύο αποτελέσματα: "Η νίκη είναι το πιο σημαντικό αποτέλεσμα. Δουλεύεις όλη την εβδομάδα με χαρά και αυτό είναι το κλειδί. Αύριο είναι πολύ σημνατικό ματς και πρέπει να μπούμε να το κερδίσουμε. Εμείς δεν πρέπει να πάμε για δύο αποτελέσματα. Πρέπει να πάμε λες και είναι το ματς 0-0".

Για το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί για την διαιτησία μετά τον ορισμό του Σπάθα στο ματς του Σαββάτου: "Εχω ζήσει πάρα πολλά. Είμαι σίγουρος πως το Σάββατο δεν πρέπει να ασχοληθούμε με τον διαιτητή και πρέπει να ασχοληθούμε μόνο με το τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Το τι θα κάνει ο διαιτητής, θα το κρίνουμε μετά το ματς. Ας κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει... Η εμπειρία μου λέει πως αν ασχοληθούμε με τον διαιτητή, θα χάσουμε την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να πάρουμε την πρόκριση και αν γίνει κάτι τραγικό θα ασχοληθούμε μετά το ματς".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags