Facebook Pixel Έχει πιάσει δουλειά ο Αγιοστρατίτης!
| 2013-04-26 20:37:00

Έχει πιάσει δουλειά ο Αγιοστρατίτης!

Έχει πιάσει δουλειά ο Αγιοστρατίτης!

Ο γνωστός αρχιτέκτονας έχει ήδη μιλήσει με τον Μελισσανίδη και έχε ξεκινήσει προεργασία για το σχέδιο του νέου γηπέδου.

Με... καταιγιστικούς ρυθμούς φαίνεται πως τρέχουν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάζεται πιο «φτιαγμένος» από ποτέ να προχωρήσει το όραμά του για την αναγέννηση της ομάδας.

Στο aek365 διαβάσατε χθες για την επαφή που είχε ο Τίγρης με τον Γιάννη Βούρο, ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζαμε ότι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα και σε άλλες συζητήσεις. Όπως προκύπτει, μεταξύ αυτών ήταν οι επαφές με τους Παππά, Χατζηιωάννου, τους άλλους δύο επιχειρηματίες με τους οποίους έχει δώσει τα χέρια, αλλά και με πολλούς ακόμη.

Ανάμεσά τους και ο Στέλιος Αγιοστρατίτης. Πρόκειται για το αρχιτέκτονα στον οποίο ο Μελισσανίδης είχε αναθέσει το σχέδιο της «Αγιας Σοφιάς», με το οποίο «κατέβηκε» στις εκλογές της Ερασιτεχνικής. Ο Τίγρης είχε τουλάχιστον δύο επαφές μέσα στην εβδομάδα με τον Αγιοστρατίτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο αρχιτέκτονας έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει μια προεργασία, αξιοποιώντας τόσο το σχέδιο του 2005, όσο και εκείνο που είχε προχωρήσει το 2010 σε συνεργασία -τότε- με ΠΑΕ και Ερασιτεχνική, προκειμένου να καταλήξει σε ένα νέο πλάνο για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags