Facebook Pixel Ποιος Ολυμπιακός; Πρώτα η ΑΕΚ!
| 2013-04-27 17:56:00

Ποιος Ολυμπιακός; Πρώτα η ΑΕΚ!

Ποιος Ολυμπιακός; Πρώτα η ΑΕΚ!

Σημερινό δημοσίευμα παρουσίαζε τον Βαλεντίνο Βλάχο να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές μάλιστα να τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα. Ωστόσο...

Ο νεαρός αμυντικός και ο εκπρόσωπός του εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τονίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς, όπως έλεγαν σε όσους επικοινωνούσαν μαζί τους, δεν έχει υπάρξει καν διερευνητική επαφή τόσο με τον ΟΣΦΠ όσο και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ο Βλάχος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν πρόκειται να πάρει καμία απόφαση για το μέλλον του, προτού ξεκαθαρίσει οριστικά το τι θα γίνει με την «Ένωση».

Όπως έλεγε χαρακτηριστικά σε όσους τον ρωτούσαν για την επόμενη μέρα, η ΑΕΚ είναι η προτεραιότητά του και θα περιμένει να δει ποια είναι η κατάσταση που θα διαμορφωθεί στον σύλλογο και κατόπιν θα αποφασίσει για το τι θα κάνει και ποιο δρόμο θα ακολουθήσει. Μάλιστα, τόνιζε πως με μια υγιή κατάσταση είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει την «Ένωση» ακόμα και σε χαμηλότερη κατηγορία, εφόσον διαπιστώσει πως τα πράγματα στην ομάδα αλλάζουν και δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags