Facebook Pixel Γιατί η Ξάνθη επέλεξε και πάλι τον Καραγεωργίου;
| 2013-04-28 11:48:00

Γιατί η Ξάνθη επέλεξε και πάλι τον Καραγεωργίου;

Γιατί η Ξάνθη επέλεξε και πάλι τον Καραγεωργίου;

Η ανακοίνωση της συμφωνίας της Ξάνθης με τον Νίκο Καραγεωργίου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου μπορεί να... αιφνιδίασε αρκετούς...

...ωστόσο δείχνει ξεκάθαρα την επιλογή του Χρήστου Πανόπουλου για μία ακόμα φορά να εμπιστευτεί ένα «παιδί» του συλλόγου.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη, με την επισημοποίηση της συμφωνίας να προκαλεί ερωτηματικά, καθώς οι ακρίτες έχουν μπροστά τους τον αγώνα μπαράζ για την 6η θέση με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο ιδιοκτήτης της SKODA είναι απρόβλεπτος.

Βέβαια αναφορικά με την επιλογή του στο πρόσωπο του Νίκου Καραγεωργίου μόνο τυχαία δεν είναι. Κατ' αρχάς, οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις από τα χρόνια που ο 50χρονος κόουτς αγωνιζόταν σε αυτήν. Παράλληλα, με τον Καβαλιώτη στο τιμόνι η Ξάνθη θα συνεχίσει το μοντέλο που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια με την επιλογή Ελλήνων τεχνικών και κατά κύριο λόγο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ενας επιπλέον λόγος για την επιστροφή του «Κάρα» μετά από μια δεκαετία στην Ξάνθη αποτελεί το γεγονός πως είναι λάτρης της σιδηράς πειθαρχίας, κάτι το οποίο συνάδει και με τα «πιστεύω» του Πανόπουλου.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags