Facebook Pixel Εδώ ο Βιντιάδης, εκεί ο Βιντιάδης, πού είναι οέοοοο...
| 2013-05-02 14:41:00

Εδώ ο Βιντιάδης, εκεί ο Βιντιάδης, πού είναι οέοοοο...

Εδώ ο Βιντιάδης, εκεί ο Βιντιάδης, πού είναι οέοοοο...

Για εννιά ολόκληρους μήνες το σότο στην ΑΕΚ πήγε σύννεφο. Μια χρονιά ολόκληρη έβγαλαν περιμένοντας τον Δημήτρη Βιντιάδη. 

Πότε συνομιλούσε με Κινέζους, πότε με Ρώσους, πότε περίμενε τα κεφάλαια από την Αγγλία. Κέρδιζε χρόνο που του έδινε αφειδώς η ανύπαρκτη διοίκηση και οι μέτοχοι που έβρισκαν ευκαιρία να κρυφτούν πίσω από την ιστορία.

Ο καιρός περνούσε, ο Βιντιάδης φαινόταν πως ήταν "μουσαντένιος", αλλά η υπόθεση κρατιόταν ανοιχτή. Εστω και αν δεν την πίστευαν ούτε οι εμπνευστές της, συντηρούσαν το όμορφο παραμύθι. Μόνο που στο τέλος δεν υπήρξε χάπι εντ. Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε και ο Βιντιάδης χάθηκε από προσώπου γης.

Πήραν θάρρος και οι περίφημοι συνομιλητές του και έλεγαν τρομερά πράγματα τις τελευταίες ημέρες. Πως δεν είπε ποτέ ο Βιντιάδης ότι θα πάρει την ΑΕΚ, πως απλά τα βιβλία ήθελε να ελέγξει. Πως δεν μπορεί να ασχοληθεί με μια ομάδα που δεν παίζει στη μεγάλη κατηγορία. Ετσι και αλλιώς ήταν φανερό πως εδώ και καιρό έψαχνε τρόπο για ηρωική έξοδο.

Και ο υποβιβασμός της Ενωσης του έδωσε την ευκαιρία να βγει από το αδιέξοδο δίχως να πει ούτε... γεια. Αφήστε που ο Βιντιάδης πρέπει τώρα να βρει και... βύσμα για να περάσει ανάλαφρα τη στρατιωτική του θητεία. Οπως είχε πει πριν από καιρό σε μια από τις περίφημες γραπτές ανακοινώσεις του:

"Δεν απέφυγα την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου καθηκόντων, αντίθετα, αναμένω να εμφανισθώ εντός του μήνα Μαΐου 2013 σε όποιο σώμα ή μονάδα κληθώ για να υπηρετήσω την πατρίδα μου".

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags