Facebook Pixel Ζιοβάνι τώρα και στο... itunes!
| 2013-05-08 17:53:00

Ζιοβάνι τώρα και στο... itunes!

Ζιοβάνι τώρα και στο... itunes!

Το βιβλίο του Ζιοβάνι έγινε και ηλεκτρονικό προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι οι Έλληνες, φανατικοί θαυμαστές του «Ζιο» ανά τον κόσμο. Είναι ήδη διαθέσιμο για συσκευές ipad, iphone και ipod και σύντομα θα είναι στον αέρα και για λειτουργικό android.

Κυκλοφορεί με τίτλο «Ζιοβάνι-Ο θρύλος-Η αυτοβιογραφία μου», ενώ παράλληλα συνεχίζει να σαρώνει στις πωλήσεις των βιβλιοπωλείων όλης της χώρας αλλά και από τη διάθεσή του μέσω internet.

Για να διαβάσει κάποιος ηλεκτρονικά το βιβλίο χρειάζεται απλά να κατεβάσει εντελώς δωρεάν την εφαρμογή ibooks στη συσκευή του και στη συνέχεια να αποκτήσει έναντι 9,99 ευρώ το βιβλίο που περιέχει 374 σελίδες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η περιγραφή του πάντως στο οπισθόφυλλο... ιντριγκάρει: «Η συμβουλή του πατέρα που αποτέλεσε φάρο στη ζωή του. Η προφητεία του θριάμβου και το αιώνιο ημίχρονο. Το δωμάτιο του εφευρέτη Λουίς φαν Γκάαλ.

Η σημαδεμένη τράπουλα του Μάριο Ζαγκάλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το σημάδι του Θεού που τον έφερε στην Ελλάδα. Το καλύτερό του γκολ και αυτό που ονειρευόταν, αλλά δεν πέτυχε ποτέ. Το παιδικό χαμόγελο που τον καθηλώνει.

Ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα ξετυλίγει σε αυτές τις σελίδες μια ζωή γεμάτη τίτλους, αποθέωση, χαμόγελα, αλλά και απογοητεύσεις, κριτική, δάκρυα. Η ζωή και οι αλήθειες ενός ανθρώπου ευλογημένου απο τον Θεό».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags