Facebook Pixel "Γκάλης για πρόεδρος στην... ΠΑΕ"
| 2013-05-09 21:21:00

"Γκάλης για πρόεδρος στην... ΠΑΕ"

"Γκάλης για πρόεδρος στην... ΠΑΕ"

Ο Γιάννης Κόντης τοποθετήθηκε σε ραδιόφωνο της πόλης για τα του ΑΡΗ και πρότεινε για πρόεδρο τον Γκάλη! Στην ΠΑΕ και όχι την ΚΑΕ!

«Να σταματήσει η κωμωδία της Λέσχης και να βρεθεί ένας άνθρωπος να βάλει λεφτά στον ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται χρήματα. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ ξανά με αυτό το σάπιο περιβάλλον. Ας ανοίξει αυτή η περιβόητη ΑΜΚ και θα δούμε τι θα γίνει Ίσως προτείνω κάποια άτομα, αλλά προσωπικά δεν θα ασχοληθώ ξανά με το σωματείο. Έχω άλλα σχέδια πια στο μυαλό μου. Όταν ανέλαβα τον ΑΡΗ είχα όραμα για αυτή την ομάδα».

Για την ανάγκη να βρεθεί επενδυτής , ανέλυσε: «Αν όντως θελήσουν κάποιοι άνθρωποι να βάλουν χρήματα στον ΑΡΗ, εγώ θα προσπαθήσω να τους φέρω σε επαφή για παράδειγμα με τον Χρήστο Γρόλλιο, αν και έχουμε να μιλήσουμε εδώ και αρκετά χρόνια. Και ο κ. Ηλιάδης που διαβάζω διάφορα για αυτόν, αν έχει να βάλει χρήματα στον Άρη, να τα βάλει» και συνέχισε: «Το θέμα είναι ότι κάποιοι ψάχνουν για κορόιδα. Δεν γίνεται να βάλει κανείς 7 εκατ. «μαύρα». Ας απομακρυνθούν οι. «γλίτσες» πρώτα από την ομάδα και κάτι καλό μπορεί να γίνει για τον ΑΡΗ».

Για την υπόθεση του άρθρου 99 είπε: «Όσον αφορά την ιστορία με το άρθρο 99, προσωπική μου άποψη είναι ότι η ΕΠΟ δεν πρόκειται να το δεχθεί και η ομάδα θα έχει εκ νέου προβλήματα».

Τέλος έκανε μία ριζοσπαστική πρόταση για την ανάληψη της προεδρίας του ΑΡΗ: «Εγώ θα μπορούσα να δω το Νίκο Γκάλη ως νέο πρόεδρο του ΑΡΗ. Να βγει αυτός μπροστά και με το τεράστιο όνομα που έχει, ούτε θα μπορέσουν να σταθούν λαμόγια δίπλα του, αλλά θα καταφέρει να «ανοίξει» και πόρτες για την ομάδα. Θα έχει τον σεβασμό όλων. Βάλτε τον τεράστιο Γκάλη για πρόεδρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags