Facebook Pixel Τι δήλωσε ο Ντιέ για την μπουνιά στον Ζέκα;
| 2013-05-10 12:39:00

Τι δήλωσε ο Ντιέ για την μπουνιά στον Ζέκα;

Τι δήλωσε ο Ντιέ για την μπουνιά στον Ζέκα;

Το μετάνιωσε ή όχι; 

Ο Σερζ Ντιέ πρώτα τα έκανε ...μπάχαλο και έπειτα on camera δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι: 

"Ηταν μια πολύ κακή μέρα για μένα. Θέλω πραγματικά να απολογηθώ για όλα όσα έγιναν. Στην Ελλάδα γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι και τι ποδοσφαιριστής είμαι. Πρώτα απ' όλα όμως με γνωρίζουν ως άνθρωπο. Το πρόβλημα που έχω από τότε που ήμουν μικρός, είναι ότι θέλω να κερδίζω κάθε φορά. Και όταν χάνω, γιατί άφησα την ομάδα μου με δέκα παίκτες, αυτό με κάνει πολύ λυπημένο. Δεν κατηγορώ κανέναν. Εγώ φταίω. Γνωρίζω πόσο δουλεύω καθημερινά, γνωρίζω πόσο επαγγελματίας είμαι. Και όλη αυτή η δουλειά που έχω κάνει επισκιάζεται από μια χαζή πράξη. Το πρόβλημα είναι με τον εαυτό μου. Θέλω να απολογηθώ σε όλους. Στους διαιτητές, στον Ζέκα, στον Παναθηναϊκό, στην ομάδα μου την Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γιατί πρέπει να είμαι το παράδειγμα και αυτός δεν ήταν ο Ντιέ που όλοι γνωρίζουν".

Εξηγώντας τη συμπεριφορά του, ο έμπειρος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, υποστήριξε: "Ακόμα και αν έχεις μεγαλώσει και έχεις εμπειρία, υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι. Όμως έχω συνηθίσει να κοντρολάρω τον εαυτό μου. Δεν το έκανα απόψε και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου στην Ξάνθη, οι οποίοι με στήριξαν τόσο πολύ. Πραγματικά θέλω να απολογηθώ για την συμπεριφορά μου. Το έχω μετανιώσει. Θέλω να απολογηθώ και στον Ζέκα. Του ζητώ πραγματικά συγγνώμη. Θα βρω τον αριθμό του, θα τον πάρω τηλέφωνο και αν θέλει θα τον συναντήσω, για να συζητήσουμε σαν άνδρες και να απολογηθώ και μπροστά του".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags