Facebook Pixel Μπόλονι καλεί Γκέκα!
| 2013-05-24 21:08:00

Μπόλονι καλεί Γκέκα!

Μπόλονι καλεί Γκέκα!

Τα πετροδόλαρα στα πόδια του Γκέκα.

Η Αλ Κορ του Λάσλο Μπόλονι φέρεται να κατέθεσε την Παρασκευή (24/5) πρόταση στην Ακχισάρ για την απόκτησή του Λαρισαίου στράικερ που βρίσκεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα.
 

Σύμφωνα με τα όσα διαδίδονται τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία, η Ακχισάρ δέχθηκε πρόταση από ομάδα του Ντουμπάι για τον Ελληνα διεθνή που κατάφερε σε έξι μήνες να κάνει πράγματα και θαύματα. Σκόραρε 12 φορές σε 15 ματς και επί της ουσίας ήταν αυτός που «έσωσε» την ομάδα. Ετσι ατζέντης που λειτουργεί για λογαριασμό της Αλ Κορ στην Τουρκία κτύπησε την πόρτα τόσο της ομάδας όσο και του παίκτη και δη του εκπροσώπου του επί τουρκικού εδάφους που είναι ο Οκτάι Κουντάι.

Η Αλ Κορ, λοιπόν, κατέθεσε πρόταση χωρίς να ΄χει γίνει ακόμα γνωστό το ύψος της και αναμένει την απάντηση τόσο της ομάδας όσο και του Γκέκα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ακχισάρ έως το επόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια, είναι γεγονός πως ο Γκέκας δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις. Περιμένει και γνωρίζει καλά πως ο εκπληκτικός β' γύρος στην Τουρκία θα φέρει πολλές ομάδες στο κατώφλι του. Η Μπεσίκτας και η Τράμπζονσπορ φέρονται να ΄χουν χτυπήσει, ήδη, την πόρτα του, ενώ παίζουν σενάρια ακόμα και για τις Μπούρσασπορ και Καϊσερί.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags