Facebook Pixel Τσακίρης για Απήλιον: "Δεν θα μιλήσω μέχρι τον Σεπτέμβριο"
| 2013-05-29 13:15:00

Τσακίρης για Απήλιον: "Δεν θα μιλήσω μέχρι τον Σεπτέμβριο"

Τσακίρης για Απήλιον: "Δεν θα μιλήσω μέχρι τον Σεπτέμβριο"

Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Τσακίρη για την πώληση του Απήλιον στον Παναθηναϊκό. 

Το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Αλαφούζος ήρθε σε συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για την αγορά του προπονητικού κέντρου Απήλιον στο Κορωπί, οι οποίες φιλοξενούσαν τον Πανιώνιο.

Πλέον οι "κυανέρυθροι", αν και δεν έχουν ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση, θα πρέπει να ξεκινήσουν την αναζήτηση του επόμενου προπονητικού κέντρου που θα φιλοξενήσει την ομάδα για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ώστε να μην μείνει ξεκρέμαστη όταν και θα αποχωρήσει από το Κορωπί.

Ήδη υπάρχουν κάποιες σκέψεις για ορισμένα αθλητικά κέντρα, αλλά ακόμα είναι νωρίς να πει κανείς κάτι με σιγουριά, αφού στην Πλατεία περιμένουν και την επίσημη ενημέρωση για το Απήλιον το οποίο είναι στην κατοχή της ομάδας μέχρι το Σεπτέμβριο.

Από την πλευρά του, ο πρώην ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο οποίος δεν διέψευσε το θέμα, από όταν έγινε γνωστή η είδηση της πώλησης έχει γίνει δέκτης πολλών τηλεφωνημάτων αλλά η απάντηση του ίδιους προς όλους ήταν ένα SMS που έλεγε ότι θα τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα το Σεπτέμβριο, κάτι που σημαίνει πως θα μιλήσει εκείνη την χρονική περίοδο όταν και θα λήξει η σύμβαση με τον Ιστορικό. 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags