Facebook Pixel "Να προκριθούμε από τους ομίλους και βλέπουμε..."
| 2013-05-30 15:25:00

"Να προκριθούμε από τους ομίλους και βλέπουμε..."

"Να προκριθούμε από τους ομίλους και βλέπουμε..."

Ο Σπύρος Φουρλάνος μίλησε στον Sentra 103,3 ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας Νέων στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 που θα λάβει χώρα στην γειτονική Τουρκία.

Ο αμυντικός της Μπριζ, τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» μπορεί να κάνει κάτι καλό και στο Παγκόσμιο, μετά την συμμετοχή της στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και πρόσθεσε ότι υπάρχει ταλέντο στην ομάδα, η οποία στοχεύει να προκριθεί από την φάση των ομίλων κι ό,τι βγει…

Αναλυτικά η συνέντευξη του Φουρλάνου στον Sentra 103,3:

Για το αν αποτελεί επιτυχία η παρουσία της Εθνικής στο Mundial U-20: «Και μόνο που πάει για πρώτη φορά αποτελεί μεγάλη επιτυχία για όλα τα παιδιά. Κι εμείς έχουμε πάρει πολύ χρόνο φέτος στην Super League πάμε να τα δώσουμε όλα στο Mundial.

Είμαστε πολλά χρόνια μαζί από την Παίδων, υπάρχει δέσιμο με τα περισσότερα παιδιά. Η ομοιογένεια είναι σε πολύ καλό επίπεδο και το ομαδικό πνεύμα είναι το κυρίαρχο στοιχείο της ομάδας μας».

Για τους αντιπάλους στον όμιλο: «Το Μεξικό είναι ουσιαστικά οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Παίδων. Το Μάλι που έφτασε ως τα ημιτελικά της Αφρικής και η Παραγουάη που απέκλεισε την Αργεντινή. Κι εμείς όμως δείξαμε πέρυσι στον τελικό με την Ισπανία ότι είμαστε καλή ομάδα».

Για την μεταγραφή του στην Μπριζ: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα, νέα σελίδα στην καριέρα μου. Το Μουντιάλ είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσω και να πάρω φόρα να πάω στην προετοιμασία της νέας μου ομάδας και να κάνω ένα καλό ξεκίνημα.

Ημουν 9 χρόνια στον ΠΑΟ από μικρό παιδί. Είχα δεθεί με όλους τους ανθρώπους. Ήθελα να κάνω το παραπάνω βήμα. Η υποδοχή που είχα εκεί θα με κάνει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα».

Για την απώλεια του Κατίδη: «Ο Γιώργος ήταν μαζί μας από την Παίδων είχαμε πολύ καλή σχέση. Αγωνιστικά ήταν πολύ καλός παίκτης ήταν κι ο αρχηγός μας. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του. Ήταν ένα ατυχές λάθος που του κόστισε την συμμετοχή στο Παγκόσμιο. Ωστόσο, ουδείς αναντικατάστατος, θα προσπαθήσουμε μέσα από την ομάδα να καλύψουμε το κενό».

Για το που μπαίνει ο πήχης: «Θεωρώ ότι όπως και πέρυσι που κοιτάγαμε ξεχωριστά κάθε ματς, έτσι και φέτος, θέλουμε να προκριθούμε από τους ομίλους και μετά είναι όλα ανοιχτά».

Για το επίπεδο της ομάδας: «Υπήρχαν παιδιά που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας και της αναγνωρισιμότητας. Πήραν όμως τις ευκαιρίες από τις ομάδες τους, τις εκμεταλλεύτηκαν, μπήκαν και στην Εθνική, έχουν ταλέντο και μπορούν να προσφέρουν και να διακριθούν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags