Facebook Pixel "Οικτρότητα προκάλεσε ο Γιάχος, όχι εγώ..."
| 2013-06-06 19:01:00

"Οικτρότητα προκάλεσε ο Γιάχος, όχι εγώ..."

"Οικτρότητα προκάλεσε ο Γιάχος, όχι εγώ..."

Ο Δημήτρης Μπάκος απάντησε στην κλήση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, και τόνισε πως οικτρότητα στο ποδόσφαιρο προκάλεσε ο Γιάχος και όχι οι δικές του δηλώσεις.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Μπάκου στο arcadia-sports.gr

"Εξεπλάγην με την πειθαρχική δίωξη που άσκησε κατ' εμού ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Παν. Καρράς, η οποία αναφέρεται πανομοιότυπα στο ίδιο σκεπτικό της δίωξης του συναδέλφου του κ. Πετρόπουλου και επί της οποίας απεφάνθη ήδη η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Επειδή ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έχει θιγεί και αδικηθεί βάναυσα από τα θεσμοθετημένα όργανα του Ποδοσφαίρου (Γιάχος και Σία), καλό θα ήταν ο κ. Καρράς να προστατεύσει πρώτα "το ποδόσφαιρο" επαρκώς από τα θεσμοθετημένα όργανα και να αντιληφθεί, ότι εξ αιτίας του Γιάχου όλοι οι φίλαθλοι, συμπεριλαμβανομένων και αυτών του Ολυμπιακού, κυριολεκτικά λυπήθηκαν για την οικτρότητα που προκάλεσε ο Γιάχος και όχι εγώ, που δίκαια έκρινα τον προστατευόμενο και μη σεβαστό κύριο "θεσμοθετημένο".

Ο κ. Καρράς αβίαστα άσκησε δίωξη, αλλά δεν αντελήφθην να προέβει σε ενέργειες προστασίας του αθλήματος από την ανικανότητα, την εμπάθεια ή την όχι ορθή άσκηση των καθηκόντων του θεσμοθετημένου οργάνου, που έτσι απολαμβάνει ατιμωρησίας "και με την άδεια του εισαγγελέα.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Μπάκος"

Πηγή: arcadia-sports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags