Facebook Pixel «Πώς θα έδινε το Ελληνικό ο Εθνικός; Είναι παράνομος!»
| 2013-06-07 17:24:00

«Πώς θα έδινε το Ελληνικό ο Εθνικός; Είναι παράνομος!»

«Πώς θα έδινε το Ελληνικό ο Εθνικός; Είναι παράνομος!»

Το ΤΑΪΠΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Εθνικού για τη συμφωνία που έκανε με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την παραχώρηση του γηπέδου του Ελληνικού.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη λάβαμε την από 5/6/2013 επιστολή σας, με την οποία μας γνωρίζετε ότι έχετε έρθει σε συμφωνία με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την παραχώρηση των χώρων της Ολυμπιακής Εγκατάστασης Baseball.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 8 του Ν. 4062/2012, η μισθωτική σύμβαση μεταξύ της Ελληνικό ΑΕ και του Εθνικού έχει ήδη από τον Απρίλιο 2012 καταγγελθεί, τα δε αποτελέσματά της έχουν επέλθει από τον Ιούλιο του 2012.

Έκτοτε τυχόν χρήση των εγκαταστάσεων γίνεται αυθαίρετα και παράνομα, ο δε Εθνικός αποτελεί καταπατητή δημοσίου κτήματος, εις βάρος του οποίου εκκρεμεί σειρά μέτρων αναγκαστικής διοικητικής εκτέλεσης.

Ως εκ τούτου είναι προφανές ότι η συμφωνία σας με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την παραχώρηση των χώρων της Ολυμπιακής Εγκατάστασης Baseball στερείται οποιουδήποτε νόμιμου ερείσματος και θα αποκρουστεί με κάθε νόμιμο μέσο ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής και δικαστηρίου. Τόσο το ΤΑΪΠΕΔ, όσο και η κατά το 100% σε αυτό ανήκουσα 'Ελληνικό ΑΕ', επιφυλασσόμαστε ρητά κάθε δικαιώματός μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags