Facebook Pixel «Δεν πωλείται ο Ντακόλ»
| 2013-06-15 16:39:00

«Δεν πωλείται ο Ντακόλ»

«Δεν πωλείται ο Ντακόλ»

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την απόφασή της για παραμονή του Αλεξάντερ Ντακόλ εξέδωσε η Καλλιθέα, απαντώντας έτσι στις φήμες για ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου της Καλλιθέας:

«Πράγματι ο ποδοσφαιριστής μας Alex D’acol έχει δεχθεί προτάσεις από δύο ομάδες της Super League και μία ομάδα του εξωτερικού, αλλά μετά την επισφράγιση της μεταγραφής του Μαρουκάκη στον Πανιώνιο, είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που διαθέτει η ομάδα μας και δεν μπορεί να δοθεί, καθώς η ομάδα μας πραγματοποιεί κινήσεις προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της και όχι να το αποδυναμώσει.

Ήδη η ομάδα μας βρίσκεται σε επαφές με γνωστά ονόματα που έχουν θητεύσει και στην Super League και πολύ σύντομα, μόλις οριστικοποιηθούν οι μεταγραφές τους θα ανακοινωθεί και η απόκτησή τους.

Την Τετάρτη 19/06 στις 19:30 στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – συζήτηση με κύριο ομιλητή τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Ν. Σαλευρή και θα ανακοινωθούν σημαντικά θέματα που αφορούν το μέλλον της ομάδας μας και κυρίαρχο ζήτημα θα είναι το θέμα των γηπέδων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags