Facebook Pixel Εσύ δεν ΠΑΣ πουθενά! - Εγώ θα ΠΑΟ;
| 2013-06-15 17:24:00

Εσύ δεν ΠΑΣ πουθενά! - Εγώ θα ΠΑΟ;

Εσύ δεν ΠΑΣ πουθενά! - Εγώ θα ΠΑΟ;

Η ΟΥΕΦΑ φαίνεται πως έριξε «άκυρο» για συμμετοχή στην Ευρώπη σε ΠΑΣ και Παναθηναϊκό. Γιατί είναι αισιόδοξοι οι «πράσινοι» και τι γίνεται με την αδειοδότηση;

Πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ και λίγες ώρες, αναφέρουν πως η εισήγηση των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ που ήρθαν και έλεγξαν πριν από λίγες ημέρες τους φακέλους του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού, είναι αρνητική για συμμετοχή τους στην Ευρώπη!
 

Ωστόσο, αυτό δεν είναι οριστικό, καθώς η εισήγησή τους θα κατατεθεί στην επιτροπή licensing και financial fair play της ΟΥΕΦΑ και εκεί θα αποφασιστεί αν θα φορέσουν το ευρωπαϊκό κουστούμι.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» ήδη ετοιμάζονται να είναι παρόντες στην ακρόαση εντός της εβδομάδας από την ειδική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ, ώστε να τους πείσουν και να πάρουν το «οκ». Αν δεν τα καταφέρουν, τότε η ομάδα που θα βγει στην Ευρώπη θα είναι τελικά η Ξάνθη.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόβλημα και με την αδειοδότηση των δύο ομάδων για την Ελλάδα, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο τη δεδομένη στιγμή, καθώς η ΟΥΕΦΑ δεν εξέτασε τους φακέλους των ΟΦΗ και Πανθρακικού...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags