Facebook Pixel Ο Πανταζής πρόεδρος σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ!
| 2013-06-15 22:07:00

Ο Πανταζής πρόεδρος σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ!

Ο Πανταζής πρόεδρος σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ!

Μετά τη θητεία του στον Πανιώνιο, ο Λευτέρης Πανταζής δέχτηκε πρόταση να αναλάβει πρόεδρος σε ομάδα της Super League. Δεν το λέει ο σκύλος, ο ίδιος το είπε...

Όλοι θυμόμαστε το πέρασμα του Λευτέρη Πανταζή από τις πίστες στα ποδοσφαιρικά... σαλόνια. Για μία τετραετία δηλαδή, την περίοδο 2002-2006, όταν διετέλεσε πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου. Μάλιστα σε εκείνο το διάστημα η ομάδα της Νέας Σμύρνης έπαιξε δύο φορές στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ε λοιπόν, ο Λε.Πα ξαναχτυπά! Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή “DIVA STARS”, όπου μιλώντας για το νέο του cd που έρχεται, το νέο του σουξέ «Άπιστος» που σαρώνει, αλλά και τις live εμφανίσεις του, προέβη σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Ο Πανταζής παραδέχτηκε ότι του έγινε σοβαρή πρόταση να αναλάβει την προεδρία ομάδας της Super League. Μάλιστα υποστήριξε ότι η απάντησή του ήταν θετική και πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Σας πάει πουθενά το μυαλό σας σε ποια ομάδα αναφέρεται; Ψαχτείτε και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Εξάλλου, του χρόνου η κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος θα έχει 2 ομάδες περισσότερες και ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί 18άδα, αφού τρέχουν τα πλέι οφ ανόδου της Football League...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags