Facebook Pixel Ο τρελαμένος Γκαλέτι και τα βιντεάκια από το youtube με το «Γεντί Κουλέ»!
| 2013-06-19 20:15:00

Ο τρελαμένος Γκαλέτι και τα βιντεάκια από το youtube με το «Γεντί Κουλέ»!

Ο τρελαμένος Γκαλέτι και τα βιντεάκια από το youtube με το «Γεντί Κουλέ»!

Τι λέει στο περιβάλλον του ο Αργεντινός για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την ευκαιρία που του δίνει ο ΟΦΗ ώστε να αποδείξει την τεράστια αξία του.

Ο 33χρονος παιχταράς ετοιμάζεται να πατήσει ξανά το «χορτάρι» και δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Και μόνο αυτή η επιθυμία του είναι αρκετή για να του δώσει την δύναμη να κάνει το μεγάλο come back. Άλλωστε, άνθρωποι που έχουν αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα και όμως βρίσκουν την ψυχική δύναμη για να επιστρέψουν στα γήπεδα, είναι πάντα άξιοι. Όχι γιατί μπορεί να πετύχει η επιστροφή τους αλλά γιατί δεν αφήνουν την μοίρα να παίξει το δικό της παιχνίδι.

H αλήθεια είναι ότι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έκανε μεγάλο αγώνα για να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Κοντά του από την πρώτη στιγμή ήταν τα μέλη της οικογένειας του και οι στενοί του φίλοι σε Ελλάδα και Αργεντινή. Όταν έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του ΟΦΗ και οι συζητήσεις του με τον Μάνθο Πουλινάκη, δεν έκρυψε αμέσως την δίψα του για να επιστρέψει νικητής. Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια είχε δείξει ότι είναι γεννημένος νικητής, εξ’ ου και η τεράστια καριέρα που έχει κάνει.

«Έχω τεράστια δίψα, γνωρίζω ποιος είναι ο ΟΦΗ»

Τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι τα αντιμετωπίζει ως μια μεγάλη ευκαιρία για να αποδείξει την – δεδομένη – και τεράστια αξία του. «Έχω τεράστια δίψα για να παίξω ποδόσφαιρο. Γνωρίζω την δυναμική του ΟΦΗ και μου έχουν πει τα καλύτερα οι φίλοι μου από την Ελλάδα» λέει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι σε άτομα του στενού περιβάλλοντος του.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός περιμένει πως και πώς να επιστρέψει στην δράση και τα επίσημα παιχνίδια. Γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν θα είναι έτοιμος από τον Αύγουστο όμως πιστεύει ότι θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει από τον Σεπτέμβριο και μετά.

«Ο ΟΦΗ τον έκανε να νιώσει σημαντικός»

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ ήρθε για εκείνον στην καλύτερη – χρονικά – περίοδο. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ψαχνόταν για να επιστρέψει στην δράση σε μια ομάδα που θα έχει δυναμική και κυρίως θα τον κάνει να αισθανθεί – ξανά – σημαντικός. Και ο ΟΦΗ αλλά και το ότι αντιπροσωπεύει αυτός ο σύλλογος, ήταν δύο από τους λόγους που είπε το «ναι» στην πρόταση του. Συν, οι συζητήσεις με τον Πουλινάκη αλλά και η ανάλυση της φιλοσοφίας που υπάρχει στην Κρητική ομάδα.

Επίσης, αυτό που έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Γκαλέτι ήταν και το ότι ο ΟΦΗ του έδωσε να καταλάβει πως τον πιστεύει. Τον έκανε να αισθανθεί ξανά σημαντικός και ότι είναι σε θέση να δείξει τις τεράστιες δυνατότητες του.

Άλλωστε, μιλάμε για έναν παίκτη που πριν από 3 χρόνια κόστιζε 2,5 εκ. ευρώ τον χρόνο! Δεν μπορεί λοιπόν να ξέχασε την μπάλα. Ο ίδιος είναι τρελαμένος με όλα αυτά που ακούγονται για εκείνον και θέλει να δώσει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Τα… βιντεάκια από το youtube και το «Γεντί Κουλέ»

Όταν ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον ΟΦΗ, αμέσως άτομα του στενού του περιβάλλον από την Ελλάδα του έβαλαν να δει βιντεάκια από το youtube με την ατμόσφαιρα του «Γεντί Κουλέ». Ο ίδιος έπαθε πλάκα βλέποντας στιγμιότυπα από το γήπεδο και δεν πίστευε αυτά που έβλεπε. Ο ίδιος, όσο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, είχε αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ μόνο στο Παγκρήτιο Στάδιο και δεν είχε ιδέα από το «Γεντί Κουλέ».

Βλέποντας τα δεκάδες καπνογόνα και τα χιλιάδες χαρτάκια που έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο, ο Αργεντινός παιχταράς δεν έκρυβε την… «πλάκα» που έπαθε για τον κόσμο του ΟΦΗ!

ΠΗΓΗ: GENTIKOULE.GR

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags