Facebook Pixel Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Παναναθηναϊκός; Ατρόμητος!
| 2013-06-19 22:51:00

Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Παναναθηναϊκός; Ατρόμητος!

Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Παναναθηναϊκός; Ατρόμητος!

Παρά το ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και νωρίτερα από Παναθηναϊκό, ο Σωκράτης Φυτανίδης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Η ανακοίνωση:

«Ο «βράχος» της άμυνας μας έμεινε στη θέση του!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Φυτανίδη.

Ο διεθνής αμυντικός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.
Το «αστέρι» μας θα τον συντροφεύει άρα μέχρι το 2017!».

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Είμαι ευτυχισμένος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά από την στιγμή που η ομάδα με αρωγό τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό και τον κόσμο της έχει θέσει τόσο ψηλά τον πήχη. Άλλωστε μέσα από τις συζητήσεις μου με τον κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο ήξερα ότι η ομάδα δεν βάζει ταβάνι στις φιλοδοξίες της. Θα δουλέψω λοιπόν πολύ σκληρά για να φανώ αντάξιος των μεγάλων στόχων που έχουν τεθεί.

Αποφάσισα να μείνω στον Ατρόμητο γιατί αυτό είπε η καρδιά μου. Μέσα από τον Ατρόμητο θέλω να αγωνιστώ στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και τις επόμενες χρονιές να διεκδικήσουμε την συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λίγκ. Επίσης να αγωνιστώ με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας που έτσι ή αλλιώς μέσα από την ομάδα μου είχα την δυνατότητα να κληθώ στο παρελθόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags