Facebook Pixel To Mεξικό δοκάρια, η Παραγουάη τη νίκη!
| 2013-06-25 20:09:00

To Mεξικό δοκάρια, η Παραγουάη τη νίκη!

To Mεξικό δοκάρια, η Παραγουάη τη νίκη!

Το ωραίο γκολ του Ντέρλις Γκονζάλες λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για την Παραγουάη που νίκησε 1-0 το Μεξικό, το οποίο σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια του Ρίτσαρντ Σάντσες.

Φωτιά έβαλε στον 4ο όμιλο του Mundial under-20 της Τουρκίας η Παραγουάη, η οποία νίκησε 1-0 το Μεξικό και μόνο με θαύμα δεν θα είναι παρούσα στη φάση των νοκ άουτ αγώνων της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στο τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν 24 ομάδες, την πρόκριση στους «16» παίρνουν οι 4 καλύτερες από τις 6 που θα τερματίσουν στην 3η θέση του ομίλου τους, οπότε η Παραγουάη είναι απίθανο να μην είναι μέσα σε αυτές.

Σε ένα πολύ ωραίο ανοικτό ματς, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 52' ο Ντέλρις Γκονσάλες με εξαιρετικό δεξί πλασέ. Οι Μεξικάνοι, που μετά και την ήττα από την Εθνική μας έμειναν στους 0 βαθμούς, είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Ζαμοράνο αλλά και με τον Εσπερικουέτα (είχε σκοράρει σε βάρος μας με τρομερό φάουλ) στο 93', ενώ δοκάρι είχαν και οι νικητές στο 59' με τον Γκονσάλες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags