Facebook Pixel ΑΕΚ, Άρης και Απόλλωνας για τον ίδιο παίκτη!
| 2013-06-27 00:04:00

ΑΕΚ, Άρης και Απόλλωνας για τον ίδιο παίκτη!

ΑΕΚ, Άρης και Απόλλωνας για τον ίδιο παίκτη!

Ποιος είναι ο επιθετικός που συζητά με τις τρεις αυτές ομάδες;

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μανιά, ο οποίος με δηλώσεις του στον Arena FM τόνισε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Απόλλωνα, την ΑΕΚ και τον Άρη και ότι σύντομα θα πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του.
 

Αναλυτικά:

Για τον Απόλλωνα: «Ήταν μια μεγάλη επιτυχία η φετινή χρονιά για το Απόλλωνα που έχει μεγάλη ιστορία. Μετά από 13 χρόνια επέστρεψε στη σούπερ λίγκα, το καταφέραμε στο τέλος ευτυχήσαμε. Πέρσι έπαιζα στον ΠΑΟ Ρουφ στη Γ' Εθνική, φέτος πήγα στον Απόλλωνα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Απόλλωνα, δεν έχει κλείσει καμία πόρτα. Η φιλοσοφία μας είναι διαφορετική».

Για τον Άρη: «Με έχουν προσεγγίσει οι άνθρωποι του Άρη. Ξέρω ότι ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία, έχει κόσμο και σίγουρα με ενδιαφέρει αυτή η προοπτική. Ο κάθε παίκτης μετά από καλή χρονιά θέλει να δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει και στη Σούπερ Λίγκα. Μέσα στις ομάδες που μιλάω είναι και ο Άρης. Στην εποχή που είμαστε για όλους παίζει ρόλο το οικονομικό, απλά δεν είναι πρωταρχικός ο στόχος για μένα».

Για την ΑΕΚ: «Και η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, όπου και να παίζει είναι η ΑΕΚ. Θα δούμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags