Facebook Pixel Τα «μωρά» γυρίζουν νωρίς στο σπίτι... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-07-02 19:51:00

Τα «μωρά» γυρίζουν νωρίς στο σπίτι... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα «μωρά» γυρίζουν νωρίς στο σπίτι... (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελλάδα δεν ήταν καλή, έπαιξε με 10 από το 62' και αποκλείστηκε από το Μουντιάλ χάνοντας 3-1 από το Ουζμπεκιστάν. Με πέναλτι ισοφάρισε ο Σταφυλίδης, δύο πέναλτι οι Ουζμπέκοι.

Κατώτερη των προσδοκιών εμφανίστηκε η Εθνική Νέων κόντρα στο Ουζμπεκιστάν, έχασε με 3-1 και αποκλείστηκε με κάτω τα χέρια από τους «16» του Μουντιάλ.

Η Ελλάδα δεν ήταν καλή ούτε όταν ισοφάρισε στο 32' του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι του Σταφυλίδη, ενώ στο δεύτερο και μετά την αποβολή του Κουρμπέλη στο 60'... γκρεμίστηκε. Οι Ουζμπέκοι, που είχαν προηγηθεί στο 27', με δύο πέναλτι (62' και 82') καθάρισαν το ματς και συνεχίζουν στην διοργάνωση...

Από τα 1-1 βήματα...

Η Ελλάδα μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη να επιβάλει τον ρυθμό της και από στα πρώτα λεπτά κατάφερε να ελέγξει απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα. Μετά το δεκάλεπτο όμως αντιστράφηκαν οι ρόλοι και το Ουζμπεκιστάν ήταν εμφανώς καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο. Κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα και έβγαινε πολύ απειλητικά στην επίθεση. Έτσι φτάσαμε και στο 0-1, όταν στο 27΄ η άμυνα της Εθνικής κοιμήθηκε και ο Μακστάλιεφ με υπέροχο σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο.

Το γκολ αυτό πάντως ξύπνησε τους μικρούς της Ελλάδας, οι οποίοι στα επόμενα λεφτά ανέβασαν ρυθμό και μας... θύμισαν τις δυνατότητές τους. Στο 31' ο Γιαννιώτας προειδοποίησε με το φάουλ που έφυγε ελάχιστα άουτ και δύο λεπτά αργότερα ήρθε πρώτα το πέναλτι στον Διαμαντάκο και μετά η ισοφάριση από τον Σταφυλίδη που σημάδεψε σωστά από τα 11 βήματα. Έτσι λοιπόν, οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με σκορ 1-1, αν και ο Μπουχαλάκης στο 42' με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ...

Αδίκησαν τους εαυτούς τους!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα ξεκίνησε και πάλι καλύτερα, όμως το Ουζμπεκιστάν ισορόπησε γρήγορα και στο 60' ουσιαστικά... τελείωσε το ματς. Όχι μόνο κέρδισαν πέναλτι, αλλά αποβλήθηκε και με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουρμπέλης. Οι Ουζμπέκοι έκαναν το 1-2 από τα έντεκα βήματα με τον Σεργκέεφ και η Ελλάδα είχε μισή ώρα για να γυρίσει το ματς με παίκτη λιγότερο. Η Εθνική προσπάθησε να βγει μπροστά, όμως άφησε πολλά κενά στην άμυνά της και το πλήρωσε ακριβά.

Το Ουζμπεκιστάν έφτανε πολύ εύκολα στην περιοχή του Καπίνο, προειδοποίησε με κάποια σουτ και τελικά στο 82' με νέο πέναλτι που έκανε ο Κωνσταντίνιδης και μετέτρεψε σε γκολ ο Ρακμάνοφ, έγινε το 1-3 και χάθηκε και οι όποιες ελπίδες της Εθνικής.

Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι το ταξίδι της Εθνικής Νέων στο Μουντιάλ ολοκληρώθηκε στους «16» της διοργάνωσης...



 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags