Facebook Pixel ΠΣΑΤ κατά ΕΠΟ
| 2013-07-15 17:10:00

ΠΣΑΤ κατά ΕΠΟ

ΠΣΑΤ κατά ΕΠΟ

Η κίνηση της ΕΠΟ να απαγορεύσει την Κυριακή (14/7) την είσοδο στους δημοσιογράφους στην έκτακτη Γ.Σ. με θέμα την τιμωρία των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς προκάλεσε την αντίδραση του ΠΣΑΤ. Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία επί της ουσίας επιτίθεται στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με αφορμή την απαγόρευση κάλυψης από τον Τύπο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) εξέφρασε διά επιστολής στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Σαρρή την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός.

Όλα αυτά τα χρόνια, η συνεργασία του ΠΣΑΤ με την ΕΠΟ όπως και με όλους τους φορείς του αθλητισμού είναι προς την κατεύθυνση αμοιβαίας συμβολής και συνεισφοράς, ώστε να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα για το καλό του αθλητισμού, εν προκειμένω του ποδοσφαίρου.

Θέλουμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι και η ηγεσία και τα μέλη της ΕΠΟ γνωρίζουν και κατανοούν τι σημαίνει ελευθεροτυπία, αμερόληπτη και ανεξάρτητη ενημέρωση της κοινής γνώμης. Ευελπιστούμε ότι δεν θα αναγκαστούμε να δώσουμε συνέχεια και από την πλευρά μας, δεν το επιθυμούμε, χαρακτηρίζοντας δε ως ατυχές και μεμονωμένο το περιστατικό που συνέβη στη γενική συνέλευση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags