Facebook Pixel «Εκεί που αξίζει ο Ηρακλής, στην Σούπερ Λιγκ»
| 2013-07-22 19:20:00

«Εκεί που αξίζει ο Ηρακλής, στην Σούπερ Λιγκ»

«Εκεί που αξίζει ο Ηρακλής, στην Σούπερ Λιγκ»

Στα πλαίσια της παρουσίασης των νέων ποδοσφαιριστών του Ηρακλή και της νέας κάρτας διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-14, ο τεχνικός της ομάδας, Σίνιτσα Γκόγκιτς, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου θέλοντας να δώσει το έναυσμα για μια χρονιά γεμάτη νίκες και επιτυχίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Sinisa Gogic:

«Χαίρομαι που συνεχίζω στον ΗΡΑΚΛΗ και τη νέα αγωνιστική περίοδο και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη και τους φιλάθλους για τη στήριξή τους. Προχωρήσαμε με τον πρόεδρο και τον Κώστα Τσαλίκη στις μεταγραφές, με βάση τις ανάγκες που έχουμε και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε. Θέλαμε την ποιότητα. Κινηθήκαμε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και ο πρόεδρος έκανε αυτή την προσπάθεια, την οικονομική, και θέλω να τον ευχαριστήσω μιας και πήραμε αυτούς παίκτες που σας παρουσιάσαμε. Το ρόστερ σχεδόν ολοκληρώθηκε και υπάρχει περίπτωση για μία ακόμη μεταγραφή. Όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους τους έχω εμπιστοσύνη και ο στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα εκεί που αυτή η ιστορική ομάδα αξίζει να είναι. Ο πρόεδρος και η διοίκηση έκαναν μεγάλη προσπάθεια και τώρα είναι δική μου δουλειά, των συνεργατών μου και των παικτών. Αυτό που θέλω είναι δουλειά, ταπεινότητα, σεβασμό στον συμπαίκτη στον αντίπαλο και ομόνοια. Δεν θέλω μεγάλα λόγια. Στο γήπεδο φαίνονται όλα.

Όποιος λέει μεγάλα λόγια και έχει υπεροψία, στο τέλος διαψεύδεται. Θέλω ταπεινή ομάδα που να μην ξεφύγει από τον στόχο της. Οι παίκτες έχουν ποιότητα, καλά χαρακτηριστικά και είναι άριστοι χαρακτήρες. Στην καριέρα μου, έζησα μεγάλα ονόματα και έζησα και καλούς παίκτες που μπορούσαν να σου χαλάσουν την ομάδα σε μία στιγμή. Εγώ θέλω να είμαστε όλοι μαζί, με τους φιλάθλους και να προχωρήσουμε μπροστά.

Από αυτό που έζησα στις 20 μέρες που ήμουν στον Ηρακλή, μπορώ να καταλάβω τους φιλάθλους, μπορώ να καταλάβω κάτι που έγινε, δεν στεναχωρήθηκαν παραπάνω από μας, πέρασε μια αρνητική εικόνα. Τα 105 χρόνια είναι μια ολόκληρη ζωή, πρέπει να δείχνουμε καλή εικόνα προς τα έξω και η ομάδα δεν αξίζει αυτό που έγινε. Ξεκινάμε σήμερα. Πάμε στο Μπάνσκο στις 31 Ιουλίου και επιστρέφουμε στις 12 Αυγούστου. Μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος θα δώσουμε 9 φιλικά. Βέβαια δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα και αν θα είναι ένας ή δύο όμιλοι. Είναι πράγματα που δυστυχώς γίνονται στην Ελλάδα. Πραγματικά, είναι δύσκολο να σχεδιάζεις κάποια πράγματα.

Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου υπολογίσαμε κάπου 58 προπονήσεις. Μέσα από τη φιλοσοφία και τη δουλειά θέλω να χτίσουμε την εικόνα μας, να έχουμε κατοχή, να είμαστε κυρίαρχοι, να παίζουμε pressing ψηλά και να έχουμε επιθετικότητα. Για αυτά όμως θα μιλήσουμε αργότερα, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και θέλω να τους περάσω τη δική μου φιλοσοφία.

Ζητώ να στηρίξουν τα παιδιά, να τους δώσουν τεράστια δύναμη και ώθηση που πραγματικά μπορεί να το κάνει. Θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι γιατί τότε αυτή η δύναμη είναι τεράστια και να μείνουμε όλοι στον στόχο μας, που δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι να το πω, είναι η άνοδος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags