26/07/13 - 19:37

Απάντηση Πηλαδάκη για το AEL FC Arena

Ο Κώστας Πηλαδάκης λίγο μετά τον οριστικό υποβιβασμό της ΑΕΛ στην Football League 2, έκανε δήλωση με την οποία απαντάει στους επικριτές του και εξηγεί τι θα γίνει με το γήπεδο...

Απάντηση Πηλαδάκη για το AEL FC Arena
37.886views 0shares

Αναλυτικά:

Οι υπογραφές του κόσμου αποτέλεσαν σημαντικό παράγοντα ολοκλήρωσης του έργου, λειτουργώντας κυρίως ως μοχλός πίεσης στην τότε πολιτική ηγεσία για την έκδοση της άδειας.

Το γήπεδο χτίστηκε με τον προσωπικό μου ιδρώτα, με πολύ προσωπικό αγώνα, με τεράστιες χρηματικές θυσίες και κυρίως με εγγυήσεις, οι οποίες μέχρι και σήμερα δεσμεύουν την προσωπική μου περιουσία. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η τράπεζα εμπιστεύτηκε το εγχείρημα και προχώρησε στην εκταμίευση του δανείου, συμμετέχοντας στην ολοκλήρωση του οράματος μιας ολόκληρης πόλης.

Προχώρησα χωρίς να λογαριάσω ούτε για μια στιγμή το κόστος πιθανής αποτυχίας του εγχειρήματος, διότι έγινε με αγάπη, εντιμότητα και σεβασμό προς την ομάδα και παρά την αθέτηση, από πλευράς κράτους, της υπόσχεσης συμμετοχής στην κατασκευή του. Το γήπεδο ολοκληρώθηκε κι εγώ – μετά από όλα αυτά – κινδυνεύω να χάσω την περιουσία μου.

Είχα, έχω και θα έχω πάντα τη διάθεση να συνεργάζομαι και να βοηθώ την ομάδα όπου κι αν βρίσκομαι και με κάθε τρόπο, με τη χρήση του γηπέδου ή και του προπονητικού κέντρου. Με κατανόηση και αυταπάρνηση, όπως έκανα αυτά τα 9 χρόνια παρουσίας μου στην ΑΕΛ. Αρκεί να υπάρχει λογική και βάσιμες εγγυήσεις για την καταβολή των εξόδων συντήρησης και μερικής αποπληρωμής του δανείου.

Με εκβιασμούς και αβάσιμες απειλές δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία. Υπάρχουν νόμοι, που πρέπει όλοι να μάθουν να σέβονται και να τηρούν.Κων/νος Πηλαδάκης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ