Facebook Pixel Τα `χει πάρει ο "Τίγρης"!
| 2013-07-30 23:31:00

Τα `χει πάρει ο "Τίγρης"!

Τα `χει πάρει ο "Τίγρης"!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την καθυστέρηση που παρατηρείται στην εκκαθάριση της ΠΑΕ, η οποία μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ακόμα και στη συμμετοχή της ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα...

Ο Γιώργος Ρόκκας συναντήθηκε σήμερα με τον Ανδρέα Δημητρέλο, προκειμένου να έχει μία άμεση ενημέρωση για την πορεία της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, η οποία προβλεπόταν να ολοκληρωθεί ακόμα και μέχρι το τέλος του μήνα. Όπως προέκυψε από τη συνάντηση και τα όσα μετέφερε στον γενικό διευθυντή ο Δημητρέλος, η διαδικασία χρειάζεται ακόμα χρόνο να ολοκληρωθεί και ακόμα δεν έχει μπει στο τελικό της στάδιο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη εκνεύρισε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος επικοινώνησε μάλιστα με τον Δημητρέλο και του τόνισε να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Ο εκνευρισμός του Τίγρη έγκειται στο ότι σε περίπτωση που μέχρι τα τέλος Αυγούστου η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί, είναι πιθανό να υπάρξει πρόβλημα στη συμμετοχή της ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα, καθώς αν υφίσταται ακόμα ΠΑΕ και δεν έχει διαλυθεί, η Ένωση δεν θα μπορεί να μετέχει στην Γ Εθνική, που αφορά Ερασιτεχνικά σωματεία.

Ο Δημητρέλος έλαβε σαφή εντολή να «τρέξει» άμεσα την διαδικασία και να την ολοκληρώσει στο χρονικό πλαίσιο που προβλέπεται, με τον απερχόμενο πρόεδρο της ΑΕΚ να διαβεβαιώνει τον Μελισσανίδη πως θα κάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται, για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της ΠΑΕ όσο πιο σύντομα γίνεται και να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα για την Ένωση.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags