Facebook Pixel Δεν θα πιστεύετε που πήγε ο Σκούφαλης!
| 2013-07-31 17:53:00

Δεν θα πιστεύετε που πήγε ο Σκούφαλης!

Δεν θα πιστεύετε που πήγε ο Σκούφαλης!

Ο Μανώλης Σκούφαλης με πλούσια εμπειρία από Superleague και Football League, αποφάσισε τη νέα περίοδο να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε μία κατηγορία που σίγουρα δεν γνωρίζει καλά...
 

Τα χρώματα του Παναρκαδικού προβάρει ο Μανώλης Σκούφαλης! Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των πράσινων και έρχεται απόψε για να υπογράψει! 

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που με προσέγγισε ο Παναρκαδικός. Η πρόταση του κυρίου Παυλή ήταν εξαιρετική και αποφάσισα να έρθω σήμερα στην Τρίπολη για να υπογράψω. Πιστεύω πως ο σύλλογος θέλει να πρωταγωνιστήσει και θα κάνω τα πάντα για να τον βοηθήσω. Θέλω να ξεκινήσω αμέσως προετοιμασία και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου! Αύριο θα πάω στο γήπεδο του Αστέρα για να δω το παιχνίδι με τη Ραπίντ. Ο Γιάννης Ζαραδούκας είναι κουμπάρος μου, οπότε θα προσαρμοστώ ακόμα πιο εύκολα στην Τρίπολη".

Ο Μανώλης Σκούφαλης (γεν. στη Νέα Ιωνία Αττικής στις 21 Αυγούστου 1978) είναι μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης. Έχει ύψος 1,78, βάρος 75 κιλά και φορά τη φανέλα με το νούμερο "20". Έχει το παρατσούκλι Μανόλο.

Ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο το 1998-99 στη Δόξα Βύρωνα, που τότε αγωνιζόταν στη Β΄ Εθνική. Στην ομάδα του Βύρωνα έπαιξε άλλη μια σεζόν, αν και υποβιβάστηκε στη Γ΄ Εθνική και στη συνέχεια έπαιξε δυο χρονιές με τον ΦΣ Κοζάνης στην Γ΄ και στη Δ΄ Εθνική. Το 2002 πήρε μεταγραφή στον Αθηναϊκό κι επανήλθε στη Β΄ Εθνική.

Στις 24 Αυγούστου 2003 έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική με την ομάδα του Ακράτητου, στο ματς Ακράτητος-Άρης Θεσσαλονίκης:1-0. Στην ομάδα των Άνω Λιοσίων αγωνίστηκε για τρεις σεζόν. Ακολούθησε μια περίοδος στην Κέρκυρα και το 2007 υπέγραψε στον Πανιώνιο. Σχεδόν αμέσως πήρε θέση βασικού ή της πρώτης αλλαγής, την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα.

Ήταν βασικό μέλος της ομάδας που πήρε την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2007-08, με προπονητή τον Έβαλντ Λίνεν και μετείχε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και Κύπελλο ιντερτότο. Δεν σκοράρει πολύ συχνά αλλά είναι αγαπητός στην εξέδρα, λόγω της μαχητικότητάς του. Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Τον Ιούλιο του 2012 και αφού είχε τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον ΠΑΣ Γιάννενα βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, όμως τελικά υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Νίκη Βόλου.

πηγή: arcadiasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags