Facebook Pixel "Δεν θέλω τον... μπετατζή στην ομάδα μου"!
| 2013-08-01 11:00:00

"Δεν θέλω τον... μπετατζή στην ομάδα μου"!

"Δεν θέλω τον... μπετατζή στην ομάδα μου"!

Ο σκύλος αποκαλύπτει ποιον ποδοσφαιριστή "έκοψε" ο Μελισσανίδης από την ΑΕΚ της Γ΄ Εθνικής, αν και πέρσι έπαιζε βασικός στη Σούπερ Λίγκα με την "Ένωση"...

Το θέμα έχει, μία ακόμα φορά, η στήλη "Sportdg Penalty" του σκύλου, που τα... σπάει πάλι! Αυτή τη φορά το θέμα της είναι... ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, που πλέον ανήκει στην Γρανάδα. Ο νεαρός άσος είχε... δημιουργήσει απόσταση με την ΑΕΚ με τις ενέργειές του, παρόλα αυτά όταν άλλαξε σελίδα ο σύλλογος, ο Βασίλης Δημητριάδης προσπάθησε να μεσολαβήσει για να συνεχίσει στην ομάδα. 

Η νέα τάξη πραγμάτων, όμως, έχει στην κορυφή της τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που δεν είναι κανένας χθεσινός στον χώρο του ποδοσφαίρου. Και το μάτι του "κόβει" ποδοσφαιρικά, αλλά και δεν ανέχεται κανέναν να μην βάζει πάνω από όλους και όλα την ΑΕΚ. Με τη στήλη να αποκαλύπτει ότι ο ίδιος ο "τίγρης" έβαλε... πάγο στο θέμα της πιθανής επιστροφής του Μπουγαΐδη στην ΑΕΚ (πριν υπογράψει στη Γρανάδα).

Με τον κύριο λόγο να είναι ότι ο Μελισσανίδης δεν... γούσταρε παικτικά τον νεαρό αμυντικό! Σε συζήτηση, μάλιστα, που έπιασε το αυτί του σκύλου, αποκάλεσε τον διεθνή στόπερ... μπετατζή! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags