Facebook Pixel Ο Αστέρας το έχει ξανακάνει...
| 2013-08-04 10:06:00

Ο Αστέρας το έχει ξανακάνει...

Ο Αστέρας το έχει ξανακάνει...

Ο Σάκης Τσιώλης είναι αλήθεια ότι λίγο υπερεκτίμησε τη Ραπίντ Βιέννης. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.

Για 45 λεπτά την αντιμετώπισε σαν κάτι καλύτερο από αυτό που είναι. Δεν εννοώ με αυτό ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο οι Αυστριακοί, είναι σίγουρα μία ισάξια ομάδα σε σχέση με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά είναι και μία ομάδα που στην πίεση έχει προβλήματα.

Ήταν φανερό στο δεύτερο ημίχρονο ότι η πίεση του Αστέρα τους αποσυντόνισε και όσο και αν έδειξαν και τις αρετές τους στην κόντρα επίθεση, από σύμπτωση δεν ηττήθηκαν.

Άλλωστε την... ανησυχία του για το ματς ο Τσιώλης την έδειξε με την επιλογή του να παίξει με δύο μπακ στα αριστερά, (Πιπίνης και Ζαραδούκας) αφήνοντας στον πάγκο τον Κάφα η ποιότητα του οποίου άλλαξε όλο το ματς στην επανάληψη. Από την άλλη είναι φανερό ότι ο Τσιώλης ακόμη ψάχνεται και είναι πολύ λογικό με τόσους νέους παίκτες αρκετοί εκ των οποίων έχουν ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα...

Όπως και να έχει, ο Αστέρας έχει τις ελπίδες του και είναι αρκετές. Στη Βιέννη ένα ανάλογο με το χθεσινό ματς περιμένω να δούμε, στο οποίο η ομάδα του Τσιώλη ίσως να είναι και πιο έτοιμη. Άλλωστε κάπως έτσι προκρίθηκε πέρυσι στην αντίστοιχη φάση. Με 1-1 στο πρώτο ματς στην Τρίπολη.

Αντίθετα η Ξάνθη δεν έχει αυτή την φορά σοβαρές ελπίδες. Κυνηγά ένα θαύμα και είναι πραγματικά κρίμα που έχασε χθες. Η εμφάνισή της και η παρουσία της ήταν πολύ καλή. Κάλλιστα θα μπορούσε να έχει αποφύγει την ήττα ή αν ήταν τυχερή ακόμη και να νικήσει. Όπως και να έχει, νομίζω ότι η φετινή Skoda θα είναι μία καλύτερη ομάδα από την περσινή και δεν ξέρω για πόσες ομάδες του πρωταθλήματος μπορούμε να το πούμε αυτό φέτος.

Δεν μπορώ όμως να μη σημειώσω ότι για μία ακόμη φορά με ενόχλησε η εικόνα του Νίκου Καραγεωργίου. Ένας προπονητής που παρουσίασε μία εξαιρετική ομάδα στο χόρτο κατάφερε να επαναλάβει την κακή συνήθεια του και στην Ευρώπη. Ο Καραγεωργίου στην Ελλάδα έχει αποβληθεί ουκ ολίγες φορές για τη συμπεριφορά του στους διαιτητές, και δυστυχώς συμπεριφέρθηκε και σε ένα ευρωπαϊκό ματς με την ίδια λογική.

Η αποβολή του Μπέρτου οφείλεται σε ένα βαθμό στον δικό του εκνευρισμό. Ο Καραγεωργίου ουκ ολίγες φορές τα έβαλε με τον τέταρτο διαιτητή και ο Μπέρτος την πρώτη κίτρινη κάρτα την πήρε για διαμαρτυρία στον τέταρτο σε φάση μάλιστα που ακολούθησε το παράδειγμα του προπονητή του. Όσο για τις δηλώσεις του προπονητή της Ξάνθης μετά το τέλος του ματς «Δεν τα βλέπει αυτά η ΟΥΕΦΑ, η Σταντάρ έπαιζε με 13» και άλλα παρόμοια, νομίζω ότι είναι μειωτικά για την ίδια τη Skoda Ξάνθη... Ο Πανόπουλος που επίσης είχε δει τη διαιτησία ήταν πολύ πιο ήρεμος και κόσμιος στις δηλώσεις του...

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags