Facebook Pixel Ανακοινώθηκε το Football Manager 2014 με πολλές βελτιώσεις!
| 2013-08-14 18:18:00

Ανακοινώθηκε το Football Manager 2014 με πολλές βελτιώσεις!

Ανακοινώθηκε το Football Manager 2014 με πολλές βελτιώσεις!

Η SEGA και η Sports Interactive έδωσαν και επίσημα περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο Football Manager 2014, το οποίο αναφέρεται ως το πιο προηγμένο στην ιστορία της σειράς.

Το νέο FM λοιπόν, ενσωματώνει πάνω από 1000 βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχο του, όπου μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και το cloud το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να συνεχίσουν την καριέρα τους από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Να σημειωθεί επίσης, ότι το FM 2014 θα είναι διαθέσιμο και για Linux για πρώτη φορά και θα περιλαμβάνει την ενσωμάτωση των εργαλείων Workshop το οποίο επιτρέπει τη διανομή των εξατομικευμένων περιεχομένων του FM στο Steam με τη χρήση του Challenge Editor. Παράλληλα ο επικεφαλής της Sports Interactive Miles Jacobson, δήλωσε ότι «Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης από οποιονδήποτε υπολογιστή, παράλληλα έχουν γίνει τεράστιες βελτιώσεις σε υπάρχοντα χαρακτηριστικά, ενώ έχουν προστεθεί και πολλά νέα. Οι παίκτες θα είναι σε θέση να έχουν την καλύτερη εμπειρία με το φετινό Football Manager», τόνισε κλείνοντας.

Οι πιο σημαντικές ενημερώσεις για το FM 2014 είναι οι εξής:

-An improved 3D Match Engine
-A tactical overhaul
-More realistic transfers and contracts
-More sophisticated board interaction
-More complex interaction between staff, players and rival managers
-A revamped news system
-An enhanced user interface
-Evolution for Classic mode
-Additional community features
-Extensive tech improvements
Το Football Manager 2014 θα κυκλοφορήσει για Windows PC, Mac και Linux πριν από τα Χριστούγεννα του 2013. Ενώ με κάθε προπαραγγελία οι παίκτες αποκτούν πρόωρη πρόσβαση στην beta έκδοση του τίτλου, που διατίθεται περίπου δύο εβδομάδες πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Επιπλέον, η καριέρα που θα ξεκινήσουν οι παίκτες στη beta έκδοση θα μεταφέρεται και στην τελική έκδοση.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags