Facebook Pixel Κι όμως, στη Μέταλιστ ακόμα ελπίζουν!
| 2013-08-18 21:29:00

Κι όμως, στη Μέταλιστ ακόμα ελπίζουν!

Κι όμως, στη Μέταλιστ ακόμα ελπίζουν!

Τι και αν ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει βαλίτσες για Γερμανία ώστε να αντιμετωπίσει την Σάλκε, στη Μέταλιστ ο Μίρον Μάρκεβιτς ακόμα πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να δικαιωθεί.
 

Αναλυτικα όσα είπε μετά τη νίκη κόντρα στην Γκοβέρλα του Σωτήρη Μπαλάφα.

«Πόσο δύσκολο ήταν να μείνουν προσγειωμένοι οι παίκτες, όταν είχαν απέναντί τους μία από τις όχι και τόσο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά και με το θέμα της Λωζάνης και το παίζει δεν παίζει η Μέταλιστ στοΤσάμπιονς Λιγκ», ήταν η πρώτη ερώτηση σχετική με το… θέμα που τέθηκε στον Μάρκεβιτς. «Η Γκοβέρλα έχει τους παίκτες που μπορούν να είναι ηγέτες, αλλά και να παίξουν καλά. Επίσης, αυτό που έγινε δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο που σκεφτόμαστε. Ήδη έχει αποφασιστεί κάτι, είναι αλήθεια ότι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, αλλά νομίζω ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σε μερικές ημέρες, οπότε και θα ξέρουμε εάν θα παίξουμε ή όχι», απάντησε ο Μάρκεβιτς για να δεχθεί νέα ερώτηση, αρκετά εντυπωσιακή…

«Αυτή τη στιγμή προετοιμάζεστε για το ματς με την Σάλκε», ρωτήθηκε ο προπονητής της Μέταλιστ και απάντησε με απολαυστικό τρόπο… «Ναι, προετοιμαζόμαστε για το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ! Ισως όμως αυτή είναι μία ερώτηση που θα έπρεπε να γίνει στους δικηγόρους μας. Γνωρίζουν την κατάσταση καλύτερα».

Ο Μάρκεβιτς δέχθηκε ερώτηση και για την παρουσία των ηγετικών στελεχών της διοίκησης της Μέταλιστ στο γήπεδο, απάντησε χωρίς να βγάλει είδηση και όταν ρωτήθηκε για το εάν πιστεύει ότι η ομάδα του θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι την Τετάρτη θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags