Facebook Pixel Δεν... έκανε στην Άρσεναλ ο Βίγια!
| 2013-08-21 17:09:00

Δεν... έκανε στην Άρσεναλ ο Βίγια!

Δεν... έκανε στην Άρσεναλ ο Βίγια!

Την ευκαιρία να αποκτήσει τον Νταβίντ Βίγια έχασε η Άρσεναλ, καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ έκρινε πως έχει καλύτερους παίκτες στο ρόστερ.

Στην αποκάλυψη πως ενώ η Άρσεναλ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει τον πρώην επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Νταβίντ Βίγια, ουσιαστικά στο τέλος τον απέρριψε, προέβη ο δημοσιογράφος του «Sky Sports» επί ισπανικού εδάφους, Γκιγιέμ Μπαλάγκ.

«Τον Ιανουάριο, η Άρσεναλ είναι καταθέσει στο Βίγια πρόταση συμβολαίου ύψους 20 εκ. ευρώ για τέσσερα χρόνια, προσφέροντας παράλληλα κάποια χρήματα στη Μπαρτσελόνα. Εκείνη την περίοδο η Μπάρτσα είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να πουλήσει», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού δημοσιογράφου.
Το «ζουμί» της υπόθεσης ήρθε στη συνέχεια από τον Μπαλάγκ: «Ο Βίγια πήγε τα παιδία του σε βρετανικό σχολείο. Πίστευε πως η Άρσεναλ θα επανέλθει το καλοκαίρι, ωστόσο δεν τον έκανε», τόνισε στη συνέχεια και κατέληξε:

«Οι Άγγλοι είδαν τους τελευταίους έξι μήνες τον Βίγια να μην παίζει καλά, να μην είναι χαρούμενος και προφανώς σκέφτηκαν πως δεν ήταν ο παίκτης του παρελθόντος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags