Facebook Pixel "Σκολοπάτι στην καριέρα μου η Μπενφίκα"
| 2013-08-26 22:59:00

"Σκολοπάτι στην καριέρα μου η Μπενφίκα"

"Σκολοπάτι στην καριέρα μου η Μπενφίκα"

Ορεξάτος για διακρίσεις με τη φανέλα της Μπενφίκα παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Λιούμπομιρ Φέισα με τον Σέρβο πρώην μέσο του Ολυμπιακού να χαρακτηρίζει τους «Αετούς» της Λισσαβόνας ως βήμα στην καριέρα του.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ξέρω ότι η Μπενφίκα είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ξέρω ότι αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο βήμα, ένα σκαλοπάτι στην καριέρα μου, κι έτσι είμαι πολύ χαρούμενος», ήταν το αρχικό σχόλιο του 25χρονου πρώην μέσου του Ολυμπιακού, για να προσθέσει αναφερόμενος στις συνθήκες που συνάντησε στην πορτογαλική ομάδα:
«Έμεινα έκπληκτος, αλλά περίμενα μια μεγάλη οργάνωση, πολύ επαγγελματική, σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο», ενώ ερωτηθείς για την προσαρμογή του ξεκαθάρισε ότι θα είναι εύκολη λόγω της παρουσίας πέντε Σέρβων:
«Είναι πιο εύκολο να προσαρμοστείς για να είσαι σε θέση να σκέφτεσαι μόνο στο ποδόσφαιρο και να αφιερώσεις τον εαυτό σου μόνο στο ποδόσφαιρο».

Ο Φέισα επίσης, μίλησε και για την αναμέτρηση με την Ζιλ Βιθέντε που το παρακολούθησε από το «Ντα Λουζ», υπογραμμίζοντας: «Είδα το παιχνίδι και σχεδόν ήθελα να πηδήξω από τον πάγκο, όταν σκόραρε τα δύο γκολ σε δύο λεπτά. Η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει πολύ καλούς παίκτες. Τη γνωρίζω ήδη από τον περασμένο χρόνο, επειδή είδα μερικά παιχνίδια και να έχουν μια θετική γνώμη για την ομάδα».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags