Facebook Pixel «Εδώ όποτε με χρειαστεί ο προπονητής»
| 2013-09-02 00:45:00

«Εδώ όποτε με χρειαστεί ο προπονητής»

«Εδώ όποτε με χρειαστεί ο προπονητής»

Ο Κώστας Μήτρογλου τόνισε πως είναι καλύτερο να παίζει δίπλα στον Σαβιόλα, ανέφερε πως στόχος του φέτος είναι τα πολλά γκολ, ενώ απέφυγε να απαντήσει αν έχει πρόταση από το εξωτερικό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός του Ολυμπιακού:

Για τα τρία γκολ που πέτυχε: «Το σημαντικό είναι που κερδίσαμε και οι αλλαγές και η εντεκάδα έπαιξαν πολύ καλά σήμερα».

Για τον αν θέλει να παίζει με τον Σαβιόλα δίπλα του: «Είναι πολύ καλά να έχεις έναν παίκτη δίπλα σου όταν παίζεις ως σέντερ φορ. Από εκεί και πέρα ο προπονητής αποφασίζει».

Αν φτάσει Μιραλάς και Τζιμπούρ, οι οποίοι πέρυσι και πρόπερσι ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού: «Δεν το ξέρω αυτό, Ο στόχος μου είναι όταν με χρειάζεται ο προπονητής να βοηθάω την ομάδα και να κερδίζουμε. Αυτό είναι ο στόχος μου».

Για τον αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του Champions League, κόντρα στην Παρί: «Πιστεύω ναι θα είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολος όμιλος, είναι ένας δύσκολος όμιλος. Να είμαστε καλά και θα είμαστε έτοιμοι με την Παρί. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και σε κάθε ματς πρέπει να μπούμε και να πάρουμε τη νίκη».

Αν είχε πρόταση από ξένη ομάδα: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό».

Για το αν είναι πιο ώριμος τη φετινή χρονιά: «Πιστεύω όλοι θέλουν να  είναι στους πρώτους έντεκα. Ο προπονητής όμως είναι αυτός που αποφασίζει πως θα παίξει και με το να κάθεσαι εκτός, παίρνεις εμπειρίες και μαθαίνεις πράγματα».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags