Facebook Pixel Από τις «10 ΑΕΚ» στους... «θρύλους»!
| 2013-09-04 18:14:00

Από τις «10 ΑΕΚ» στους... «θρύλους»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Από τις «10 ΑΕΚ» στους... «θρύλους»!

Άλλα έλεγαν στα Ζωνιανά για την ΑΕΚ πριν δύο μήνες και άλλα λένε τώρα που κληρώθηκαν με τον ιστορικό σύλλογο στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Τα γύρισε ο πρόεδρος του Ερμή Ζωνιανών, Γιάννης Καββάλος, για όσα είχε πει πριν μέρες στους παίκτες της ομάδας του για την ΑΕΚ, τώρα που η κρητική ομάδα κληρώθηκε στον όμιλο της Ένωσης στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ερωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε για τις δηλώσεις που είχαν δει το φως της δημοσιότητας για την ΑΕΚ στις αρχές του καλοκαιριού. Τι απάντησε; «Δεν στέκουν όλα αυτά και λάθος βγήκαν. Μιλούσα στους παίκτες για να τους… ντοπάρω ψυχολογικά και φυσικά δεν ήθελα να μειώσω ένα τόσο μεγάλο μέγεθος όπως είναι η ΑΕΚ. Ήταν απειρία δική μου, κάποιοι το πήραν και το έκαναν θέμα αλλά δεν υπάρχει το παραμικρό. Είναι τιμή μας που έχουμε την ΑΕΚ μαζί μας με ονόματα – Θρύλους όπως οι Μπάγεβιτς, Δέλλας και Λυμπερόπουλος», δήλωσε μεταξύ άλλων στον athletic radio.


Ο σκύλος πάντως έψαξε λιγάκι το θέμα παραπάνω και βρήκε τί ακριβώς είχε κυκλοφορήσει και είχε πει τέλη Ιουλίου. «Καλώς ήρθατε στο χωριό μας, σας εύχομαι καλή χρονιά πάντα με υγεία, χαρά. Η ομάδα ενισχύθηκε φέτος με αρκετά νέα πρόσωπα, νομίζω ότι έχουμε κάνει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Εξαρτάται από σας, αν γίνουμε μια γροθιά προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι δε θα φοβόμαστε τίποτα. Και δέκα ΑΕΚ να είναι στον όμιλο, δε φοβόμαστε! Αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία της ομάδας μας. Πρέπει να είμαστε όλοι μια οικογένεια, είναι δύσκολο αλλά έτσι πορευτήκαμε και πέρυσι».


Τώρα όμως τα γυρνάει στις πρόσφατες δηλώσεις του. Φαίνεται πως τότε ήταν σαφώς επηρεασμένος από τη ζέστη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags