Facebook Pixel Πρόκριση στην παράταση για τα Ψαχνά
| 2013-09-14 19:32:00

Πρόκριση στην παράταση για τα Ψαχνά

Πρόκριση στην παράταση για τα Ψαχνά

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος με γκολ του Μπακομήτρου επικράτησε 2-1 του Παναιγιάλειου στην παράταση (κ.α. 1-1)

Δραματική πρόκριση στον έξτρα χρόνο της παράτασης πήρε ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Παναιγιάλειου με γκολ του Μπακομήτρου στο 117’.

Η ομάδα του Λάμπρου προηγήθηκε στο 34’ με τον Τσιμόντζι, όμως ο Γκούμας με μια κεφαλιά στο 73’ έβαλε το παιχνίδι σε νέα βάση. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Το γκολ του Μπακομήτρου στο 117’, χάρισε τελικά την πρόκριση στην ομάδα της Εύβοιας.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Λάμπρου): Πουρής, Στουρνάρας, Παλαιολόγου, Τζανής, Λάμπρου, Τσιμόντζι, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας, Σπανός (46' Ντελέκος), Επιτροπάκης (119' Γκεμίσης), Τριανταφύλλου (63' Κρητικός).

Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Παπαχρήστος, Αγουρίδης (65' Σκαρτσίλας), Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Μπούνας, Γκούμας (91' Μαυρόπουλος), Αλεξάντροβιτς (46' Ρεκλείτης), Λαζανάς, Φλίγκος.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags