Facebook Pixel Τα... πάντα όλα από τον Ισά για τον νέο Ολυμπιακό!
| 2013-09-24 21:48:00

Τα... πάντα όλα από τον Ισά για τον νέο Ολυμπιακό!

Τα... πάντα όλα από τον Ισά για τον νέο Ολυμπιακό!

Ο Πιερ Ισά μίλησε για τον ΑΒραάμ Παπαδόπουλο, για τον Μασάντο, για το ματς με τον Παναιτωλικό, την Άντερλεχτ και την... βελτίωση που περιμένει!

Την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στη δράση εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής της πειραϊκής εταιρίας, Πιέρ Ισά κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, το απόγευμα της Τρίτης.
 
Ο Πιέρ Ισά τόνισε πως είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής. Και πρόσθεσε: «Είναι ο αρχηγός μας και η παρουσία του είναι ιδιαίτερη τόσο εντός γηπέδου, όσο και στα αποδυτήρια», ανέφερε χαρακτηριστικά, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Ανδρέα Σάμαρη. Υποστήριξε δε πως οι παίκτες με ποιότητα θα πρέπει να κρίνονται σε βάθος χρόνου και όχι έπειτα από ένα ή δύο λάθη σε ένα ματς.
 
Συνεχίζοντας ανέφερε ότι νεαροί σε ηλικία παίκτες που διαθέτουν και ταλέντο και ποιότητα, παίκτες που είναι ικανοί να κάνουν καλά πράγματα, δεν θα πρέπει να κρίνονται τόσο αυστηρά. Δηλαδή, να μην στέκονται όλοι σε έναν μονάχα αγώνα και σε δύο-τρεις λανθασμένες προσπάθειες, αλλά στη γενικότερη παρουσία του ποδοσφαιριστή. Εάν στηριχθεί αυτός, είναι απολύτως σίγουρο πως στο μέλλον θα μπορέσει να προσφέρει πολύ περισσότερα και να δώσει πολλά στην ομάδα του.
 
Για τον Πάουλο Μασάντο ξεκαθάρισε πως σε δύο εβδομάδες θα είναι σε θέση να προπονείται ξανά κανονικά. Θυμίζουμε πως «γλίτωσε» με κάκωση στο δεξί γόνατο στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, όταν «κόλλησε» το πόδι του στο χόρτο. "Γλίτωσε" διότι υπήρχε κίνδυνος να υποστεί ακόμη και χιαστούς!
 
Ο αθλητικός διευθυντής των νταμπλούχων αναφέρθηκε στους Εντιγκά και Γιαταμπαρέ οι οποίοι υπογράμμισε ότι άμεσα θα πάρουν ακόμη περισσότερο χρόνο. Είπε δε με έμφαση πως ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ, αφού σε κάθε θέση υπάρχει συναγωνισμός από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Επιπλέον εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα στο ματς της 2η Οκτωβρίου με την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες. Διευκρίνισε ότι γίνεται προσπάθεια απ' το επιτελείο της ομάδας για να είναι τότε καθόλα έτοιμοι οι Σαλίνο, Φουστέρ και Μπονγκ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
 
Μάλιστα, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα από παιχνίδι σε παιχνίδι, υποστηρίζοντας πως το προποντικό επιτελείο δίνει όλες του τις δυνάμεις.
 
Κατέληξε λέγοντας πως στην παρούσα φάση η προσοχή όλων είναι στραμμένη στα ματς με Φωκικό για το κύπελλο και Πανιώνιο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Στη συνέχεια θα δοθεί έμφαση στον αγώνα με την Αντερλεχτ στο Βέλγιο, που είναι πολύ σημαντικός, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags