Facebook Pixel Μιλίνκοβιτς: «Δεν νιώθω καλά με τα αποτελέσματα»
| 2013-09-26 20:58:00

Μιλίνκοβιτς: «Δεν νιώθω καλά με τα αποτελέσματα»

Μιλίνκοβιτς: «Δεν νιώθω καλά με τα αποτελέσματα»

Απογοητευμένος από τη νέα ήττα του Άρη, αυτή την φόρα στον Κύπελλο, αλλά αισιόδοξος για την συνέχεια εμφανίστηκε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου: «Λόγω της απουσίας των τραυματιών, ήρθαμε σήμερα στο Βόλο και προσπαθήσαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα είναι ανοικτό. Το αποτέλεσμα είναι ανοικτό για το επόμενο παιχνίδι και στη ρεβάνς θα δούμε έναν καλύτερο Αρη. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε σε δύο-τρεις φάσεις. Με τέτοιες απουσίες προσπαθήσαμε για το καλύτερο».

Για την ψυχολογία του ίδιου μετά από τρία παιχνίδια στην ομάδα: «Δεν νιώθω καλά με αυτά τα αποτελέσματα, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε όλοι. Δεν έχουμε περιθώρια».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: “Με την επαναφορά των τραυματιών ο Αρης θα είναι πιο δυνατός. Θα έχει ποιότητα και πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για τον Έλσνερ: “Είδατε και εσείς ότι μπορεί να παίξει σε δύο-τρεις θέσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του στο αμυντικό κομμάτι”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags