Facebook Pixel «Για εκτός έδρας, καλά τα πήγαμε...»
| 2013-09-29 20:30:00

«Για εκτός έδρας, καλά τα πήγαμε...»

«Για εκτός έδρας, καλά τα πήγαμε...»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναιτωλικού, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Μάκης Χάβος, λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αρη.

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, παρόλο που αγωνιζόμασταν με δύο φορ. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε τον έλεγχο και ο Αρης δεν είχε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης, ως γηπεδούχος και έχοντας την ανάγκη των βαθμών, πίεσε, είχε φάσεις. Θεωρώ ότι σταθήκαμε καλά και δεν είχαμε προβλήματα γενικά», επεσήμανε ο Ελληνας τεχνικός μιλώντας στη Nova.

Στη συνέντευξη τύπου τόνισε: «Έγινε μοιρασμένο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλά σαν ομάδα, είχαμε ηρεμία, κατοχή μπάλας. Δεν δημιουργήσαμε τις φάσεις που θα θέλαμε, αλλά για εκτός έδρας παιχνίδι, σταθήκαμε καλά. Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης αύξησε την πίεση, ειδικά με στημένες φάσεις. Είχαμε όντως πρόβλημα από τα αριστερά, γι` αυτό βάλαμε τον Μουμίν να δίνει βοήθειες στον Μελισσά. Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για τη φετινή εικόνα του Άρη είπε: «Ο Άρης έχει καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά, αλλά τις πρώτες έξι αγωνιστικές έχει την πίεση του αποτελέσματος και αυτό προκαλεί άγχος. Ελπίζω να βρει το δρόμο του».

Για τη συνέχεια του Παναιτωλικού: «Πρέπει να παίρνουμε αποτελέσματα με τις υπόλοιπες ομάδες, που είμαστε στο ίδιο καζάνι. Στόχος μας είναι η παραμονή και πρέπει να κερδίσουμε και τις ανταγωνιστικές ομάδες, ειδικά μέσα στην έδρα μας. Η νοοτροπία πρέπει να είναι ότι με ένα καλό αποτέλεσμα, τότε ξεκινά το ποδόσφαιρο και δεν σταματά εκεί. Για το επόμενο παιχνίδι με τα Γιάννενα, θα έχουμε κόσμο, θα έρθουν και οι τραυματίες και θα είμαστε καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags