Facebook Pixel Ήμαρτον: Ήταν αρχηγός στον Ολυμπιακό, ρε παιδιά! (ΦΩΤΟ)
| 2013-09-30 12:36:00

Ήμαρτον: Ήταν αρχηγός στον Ολυμπιακό, ρε παιδιά! (ΦΩΤΟ)

Ήμαρτον: Ήταν αρχηγός στον Ολυμπιακό, ρε παιδιά! (ΦΩΤΟ)

Τρελό... φάουλ από τη μεγάλη και έγκυρη ισπανική εφημερίδα "As", που δεν συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που έχει αγωνιστεί πρώην άσος των πρωταθλητών!

Ποιος είναι; Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, που από το φετινό καλοκαίρι φοράει τη φανέλα της Κοπεγχάγης.

Η ομάδα του θα αντιμετωπίσει στο Μπερναμπέου τη Ρεάλ Μαδρίτης (2/10) και η ηλεκτρονική έκδοση της "As" του ζήτησε κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι.

Στο σημείο που προλογίζουν, όμως, τις δηλώσεις και ο συντάκτης αναφέρει ότι ο Μέλμπεργκ έχει μεγάλη πείρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και τις αναμετρήσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, λείπει η αναφορά στον Ολυμπιακό!

"Ο Σουηδός άσος έχει αγωνιστεί στη Ρασίνγκ Σανταντέρ, την Άστον Βίλα, τη Γιουβέντους και τη Βιγιαρεάλ", αναφέρει ο συντάκτης (σ.σ. το κείμενο γράφει για την ακρίβεια: "El modesto equipo danés cuenta en su filas con el veterano Olof Mellberg como futbolista con más experiencia. El sueco, entre otros, ha militado en el Racing de Santander, Aston Villa, Juventus o Villareal"), που φαίνεται ότι δεν θεώρησε σημαντική τη "γεμάτη" καριέρα του Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags