Facebook Pixel Μόνο στις ελληνικές ομάδες δεν κάνει ρε παιδιά;
| 2013-10-06 09:30:00

Μόνο στις ελληνικές ομάδες δεν κάνει ρε παιδιά;

Μόνο στις ελληνικές ομάδες δεν κάνει ρε παιδιά;

Ποιος Έλληνας κυνηγός, με πολύ καλή παρουσία στη Σούπερ Λίγκα, ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό; Ποιες ευρωπαϊκές ομάδες τον θέλουν και γιατί στην Ελλάδα δεν κάνει σε κανέναν;


Είναι απορίας άξιο, δηλαδή, πώς είναι δυνατόν να τον έχουν "τσεκάρει" από τώρα ομάδες, με ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να μην υπάρχει ήδη (τουλάχιστον δηλωμένο) ενδιαφέρον από ελληνικούς συλλόγους!

Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Αλέξανδρο Περογαμβράκη, του ΟΦΗ, που το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον κρητικό σύλλογο, καθώς τελειώνει το συμβόλαιό του. Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", που ξέρει τα πάντα όλα όσα συμβαίνουν στην πιάτσα των μάνατζερ, ο άσος του ΟΦΗ έχει μεγάλη πέραση στις ομάδες του εξωτερικού.

Άλλωστε, είναι μόλις 25 ετών και δείχνει ότι έχει τα προσόντα να σταθεί σε επίπεδο υψηλότερο από αυτό του κρητικού συλλόγου. Μάλιστα, ήδη η Γκενκ με την Γκρόνιγκεν έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του, καθώς όπως είπαμε μένει ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η περίπτωσή του, δηλαδή, γίνεται περισσότερο ελκυστική για αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ.

Αλλά το ερώτημα παραμένει: μόνο στις ελληνικές ομάδες δεν κάνει ρε παιδιά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags