Facebook Pixel "Θα κάνουμε αγιογραφία στον Μάκη;"
| 2013-10-11 14:52:00

"Θα κάνουμε αγιογραφία στον Μάκη;"

"Θα κάνουμε αγιογραφία στον Μάκη;"

Ποιος μάρτυρας, που βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο για τους στημένους αγώνες, έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο Κώστας Βαξεβάνης! Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:

«Άλλοι μάρτυρες κάνουν αξιολογικές κρίσεις, ότι ο Ψωμιάδης είναι καλό παιδί και τα λοιπά. Εμείς δεν κάνουμε αξιολογικές κρίσεις, αναφερόμαστε σε γεγονότα που ουδέποτε αμφισβητήθηκαν. Στη μετοχική σύνθεση των εταιριών του δεν εμφανίζεται πουθενά.

Όμως φαίνεται ως ο ιδιοκτήτης σε όλες αυτές. Έχει τη συμπεριφορά ανθρώπου που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις αυτές. Στην Καβάλα εμφανιζόταν ο Ψωμιάδης την ώρα που είχε μηδενικά εισοδήματα και κυκλοφορούσε με πούρα, χρυσά δαχτυλίδια, χρυσά ρολόγια κι έχει και τους κορυφαίους δικηγόρους. Ουδέποτε έχει διαψεύσει ότι έχει σχέση με τις εταιρίες αυτές και στην Καβάλα εμφάνιζε την εικόνα του προέδρου της ΠΑΕ».

Ο Βαξεβάνης αναφέρθηκε σε ηχητικά ντοκουμέντα που έχει παρουσιάσει στις εκπομπές του, με τον δικηγόρο του Μ. Ψωμιάδη, Γιάννη Ηρειώτη, να λέει: «Και για το προπατορικό αμάρτημα που φταίει η Εύα, ηθικός αυτουργός είναι ο Ψωμιάδης;»

Ο δημοσιογράφος απευθύνθηκε προς το δικαστήριο κι απάντησε: «Κυρία πρόεδρε, υπάρχει κίνδυνος να φύγουμε από εδώ με αγιοποιημένη την εικόνα του κ. Ψωμιάδη».

Η έδρα ζήτησε από τον Βαξεβάνη να αναφερθεί σε ό,τι ξέρει αποκλειστικά για τα στημένα: «Δεν ξέρω με ποιον τρόπο στήνονται τα παιχνίδια. Ισχύει ό,τι σας έχω πει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags