Facebook Pixel «Ευχαριστημένος από όσα είδα»
| 2013-10-16 19:53:00

«Ευχαριστημένος από όσα είδα»

«Ευχαριστημένος από όσα είδα»

Ο Άρης επικράτησε εύκολα της Καστοριάς με 3-1 σε φιλικό στην ομώνυμη πόλη και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών που έχουν μέχρι στιγμής έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής.

«Για εμάς ήταν ένα φιλικό με τη δική του σημασία και χρησιμότητα. Είχαμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και να δούμε παίκτες που είτε ήταν τραυματίες και απουσίαζαν, είτε δεν είχαν πολλά λεπτά στα πόδια τους. Από αυτά που είδαμε έμεινα ευχαριστημένος» είπε αρχικά ο Σέρβος προπονητής του Άρη.

Και συμπλήρωσε: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές και γενικά ήταν ένα πολύ χρήυσιμο τεστ απέναντι στην καστοριά η οποία ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έδειξε καλά στοιχεία».

Οσο για το επικείμενο παιχνίδι στην Βέροια με την τοπική ομάδα, ο Μιλίνκοβιτς ανέφερε: «Μετά τη νίκη με τον Πανιώνιο η ομάδα έχει ανέβει και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Θέλουμε να έχουμε την ίδια συνέχεια και στη Βέροια, όπου θα πάμε για την νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε στο παιχνίδι της Κυριακής, για να δώσουμε νέα χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος ήταν και σήμερα εδώ, μας συμπαραστάθηκε και τον ευχαριστούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags