Facebook Pixel Βαριόντουσαν τα παλικάρια... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-10-30 23:16:00

Βαριόντουσαν τα παλικάρια... (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαριόντουσαν τα παλικάρια... (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι "ρεζέρβες" του ΠΑΟΚ δεν πήραν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Στέφενς, πήραν όμως την πρόκριση στο Κύπελλο. Νίκησαν με αγγαρεία 1-0 την Αναγέννηση στην Καρδίτσα με γκολ του Ολίσε (α΄ ματς 3-0 στη Τούμπα).

Με το 3-0 του πρώτου αγώνα ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ στη Καρδίτσα, με τον Στέφενς να δίνει ευκαιρία στα... δεύτερα να πάρουν λεπτά στα πόδια τους και να δείξουν στον προπονητή τους πως αξίζουν, αλλά η εικόνα του «δικεφάλου» ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν κάκιστη.

Χωρίς διάθεση, με εξαίρεση τον Γεωργιάδη, και δίχως χημεία στη μεσαία γραμμή, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν... βαρετός στα πρώτα 45λεπτά του ματς και δεν δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλη περιοχή. Μακρινές μπαλιές και αρκετά λάθη στο κέντρο ήταν αυτά που έβλεπε κανείς από την ομάδα του Στέφενς και οι μόλις δύο φάσεις για γκολ που είχε ο ΠΑΟΚ ήταν με πρωταγωνιστή τον Κατσικά.

Ημίχρονο στο μηδέν, αλλά στην επανάληψη φάνηκε μία μεγαλύτερη διάθεση για τρέξιμο από τους φιλοξενούμενους και μάλλον τα... άκουσαν από τον Στέφενς στην ανάπαυλα. Το γκολ ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 67΄ μετά από αντεπίθεση, όπου ο Νέτσιντ βρήκε τον Ολίσε και εκείνος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η... αγγαρεία συνεχίστηκε στα λεπτά που είχαν απομείνει, ο ΠΑΟΚ είχε καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς, αλλά αυτό που έμεινε στο τέλος ήταν η κακή εικόνα των ποδοσφαιριστών του.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσάμης, Κόκκινος, Οικονόμου, Κουκούλης, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Καραχάλιος (54’ Κοντός), Ρόβας, Κρανιώτης, Γεωργακόπουλος, Μπουσινάκης 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Λόπεθ, Κατσικάς, Λόρενς (73’ Τζανδάρης), Γκαρσία, Γεωργιάδης, Ολίσε (68’ Πόζογλου), Βούκιτς, Νέτσιντ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags